X-minor Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Υποψιάζομαι διαφορά Indonesia-Japan, και φυσικά δεν είναι σε καμμία περίπτωση τα ξύλα η διαφορά τους.
ginargiros Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Άντε δοκλιμασε την πάνω σε έναν σοβαρό ενισχυτή. Μετά δοκίμασε και μια πιο ακριβή (που να μπορείς να την αγοράσεις κάποια στιγμή). Αν βρεις τρελές διαφορές τότε μάζευε λεφτά αλλιώς χτύπα τη φτηνή.
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα αν κρινω απο το σχημα χρωμα και καπακι της κιθαρας πρεπει να εχει την RG350DX και αλλαξε ολους τους μαγνητες με DiMarzio www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
pinhead Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι πολυ θα ελεγα αλλα τωρα χωρις τον frusciante εχω σταματισει να ακουω και τοσο... Το ρωτάω γιατι πιστεύω οτι δεν είσαι για V ίσως για τη φάση και μονο για αυτό.Φαντάζομαι θα έχεις και άλλα παρόμοια ακούσματα σαν peppers συν τις megadethιες σου.Προσωπικά σε αυτα που θα σου πω δεν κολλάω τόσο στην τιμή(είσαι μικρος να φανταστω..) μιας και που είναι σχεδον βέβαιο οτι αν συνεχισεις θα πάρεις και κάποια άλλη στο μέλλον και στην τελική όλοι απο κάπου ξεκινάμε.Είμαι της άποψης οτι μια κιθάρα SSH(μονος-μονος-διπλός) θα σε καλυψει για την ώρα για πολλά που ακους(υπάρχουν μοντέλα σε διάφορες εταιρίες).και πάρε την εννοειται σε κανονικο σχημα να μπορεις να παίζεις και καθιστος σαν άνθρωπος. never compromise tone for features....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση