Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Fireball 60 8) Αλλα και αυτος ειναι πολυ δυνατος για το σπιτι .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
bear Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Σε χαμηλές εντάσεις πως τα πάει?? Ακούγεται ή τζιτζικίζει?? Βασικά από ότι κατάλαβα έχει πολύ καλά καθαρά για high gain και τα πάει πολύ καλά ώντας γκαζομένος, αλλά υστερεί στις ενδιάμεσες καταστάσεις, πράγμα που ίσως λύνεται με κανένα καλό overdrive πετάλι τύπου TS-9 ή DS-1 keeley. Eλπίζω να παίζει καλά με 1χ12 καμπίνες κλειστές ::) Mesa BooBie: The Spirit of Sex in Bedroom :P
zappa Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Πάρε τον VHT που είναι στις αγγελίες, δεν θα ξαναψάξεις για ενισχυτή νομίζω. www.facebook.com/pulsedot
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Πάρε τον VHT που είναι στις αγγελίες, δεν θα ξαναψάξεις για ενισχυτή νομίζω. Η ποιο σοβαρή πρόταση που άκουσα.
bear Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Μιχάλη, θα πας να τον ακούσεις για μένα ? :P μην την ξαναπατίσω όπως με τον Marshall... Mesa BooBie: The Spirit of Sex in Bedroom :P
zappa Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Κανόνισε και θα πάω με την jazzmaster ιδανικός συνδιασμός www.facebook.com/pulsedot
bear Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 το έχω τακτοποιήσει αυτό το θέμα θα σε πάρω τηλ. να δούμε τι θα δούμε... :P :-* Mesa BooBie: The Spirit of Sex in Bedroom :P
zappa Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 ο.Κ κανόνισε και θα πάω με τον ψηλό αν μπορεί. www.facebook.com/pulsedot
bear Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Ψηλός = ο μεγας frontman/τραγουδιστής/κιθαρίστας/λατίνος χορευτής ?? Guyz sorry για τα offtopic :-[ Mesa BooBie: The Spirit of Sex in Bedroom :P
zappa Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 Οχι ξανθός Κρής κιθαριστής www.facebook.com/pulsedot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση