VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 GAS GAS GAS μου χτυπα την πορτα και πρεπει να ανοιξω... Ειμαι στα προθυρα αγορας ενισχυτη Α ταξης απο 15-30 watt, παιζω κατα βαση μπλουζ, 80'ς ροκ, μ' αρεσει ο καθαρος sparkling ηχος και μπορω να διαθεσω απο 1000-1500 ευρα. Μου αρεσουν πολυ και εχω δοκιμασει τους RIVERA Venus3 me 1x12 celestion & Clubster. Περιμενω τις αποψεις σας καθως και προτασεις. Ευχαριστω με αγωνιστικους χαιρετισμους.... Βαγγελης https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 παιζω κατα βαση μπλουζ, 80'ς ροκ, μ' αρεσει ο καθαρος sparkling ηχος Αν ρωτήσεις τα παιδια στο thread με τις super strat θα σου πουν ότι μάλλον τα μπλέκεις λίγο. ;D Εκτος κι αν εννοείς blues a la Gary Moore.......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Earendil Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Να το πω; ;D ;D Το λέω: 8) ή ...και τα ρέστα παγωτά... :P Όχι ότι οι Rivera θα σου κακοπέσουν βέβαια...ψάχνεις όντως πιό "αμερικάνικο" voicing ή απλά έτυχε να ακούσεις τους συγκεκριμένους; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 H σωστή ερώτηση θα ήταν "τι ακριβώς σου αρέσει σε έναν Class A ενισχυτή που δεν το έχουν οι υπόλοιποι, και πώς καταλαβαίνεις πως ένας AB δεν σου κάνει"... Τα ηλεκτρολογικά χαρακτηριστικά είναι λίγο θολά όπως φαίνεται και από τις πολλές προηγούμενες συζητήσεις, και περισσότερο έχει γίνει η παρανόηση του ηχοχρώματος ενός Vox με bluebell μεγάφωνο με το Class A, παρά ισχύει ένας χονδρικός τονικός "ορισμός" αυτού. Χώρια που ούτε αυτοί είναι 100% Class A. Η πρότασή μου γνωστή, φίλαθλος μέχρι τα μπούνια: Koch Studiotone. (Θα φάτε ξύλο αν μου πείτε πάλι για πολώσεις... ;D :P ) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Βαγγέλη.... ο Βloody στα έγραψε καλώς Rivera και ξερό ψωμί (2 έχω). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Βαγγέλη.... ο Βloody στα έγραψε καλώς Rivera και ξερό ψωμί (2 έχω). +100 αν και φυσικα ουτε ο Venus ειναι πραγματικα σε ταξη Α. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Η διαφορες στα ρευματα (μεγαλυτερες τασεις κλπ) δεν δινει και γενικοτερα καλυτερη ενισχυση (σταθεροτερες τασεις λεω τωρα..) αρα γενικοτερα καλυτερο αποτελεσμα και στον ηχο ??? αυτο με κανει να θελω να παω μπρος τα εκει.... (εκτος βεβαια και το οτι επαιξα σε rivera συνηθισμενος απο τον blues junior που εχω..) https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Aπολύτως καμία σχέση, και επέτρεψέ μου να σου πω πως τα έχεις αντιληφθεί με μεγάλο βαθμό σύγχυσης. Οπότε η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσεις από το μηδέν και να ακούς ενισχυτές ανεξαρτήτως από το αν λένε πως είναι Class A ή όχι. Oι Rivera είναι φανταστικοί - γιατί να ψάξεις παραπέρα αφού σου αρέσουν πολύ? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
frunobulax Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Για τα rivera δεν ξέρω να σου πω, αλλά κατα τα άλλα αυτό που ζητάς το έχει ο Koch (ακόμα και ο 40ρης θα μπορούσε να είναι στις επιλογές σου).
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 ΑΑΑβαδιστα για αλλη μια φορά το λινκ: http://www.mesaboogie.com/US/Smith/ClassA.htm Κατάρα στο καραγκιόζη που κατηγοριοποίησε τους ενισχυτές έτσι και τους τυπάδες που κάνουν μάρκετινγκ μ'αυτόν τον όρο. Βάλτε τον ενισχυτή και ακούστε κι ας είναι και τρανζίστορ ναουμ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση