gerrard Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Ρίξτε μια ματιά και εδώ http://haydenamps.com/amps-mofo.php φαίνονται πολύ καλοί και οικονομικοί. τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos
rocka cola Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 καλησπερα φιλε gerrard. Κι εμενα μου φαινονται αψογοι! Αλλα εκτως απο το thomann που φερνει μερικα μοντελα,δεν ξερω πως αλλιως γινεται να αποκτισω εναν τετοιο ενισχυτη. Αυτος ο petite 5 ειναι αψογος.Ισως και ο καλυτερος που εχω ακουσει στη κατηγορια του, αλλα δεν τον φερνει ο thomann. :(
gerrard Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Ίσως αν στέιλεις ένα e-mail στον κατασκευαστή να βγάλεις άκρη! Νόμιζα οτι τους έχει και o Γερμαναράς σε στόκ... να τους έκοψε??? who knows... τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos
dr.peters Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 παντως ειναι απο τους λιγους ενισχυτες που ακομα και στα κλιπακια της εταιριας δεν μ αρεσουν! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
rocka cola Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Σωθηκες... τους εστηλα ενα Mail για να τους ρωτησω και απαντησαν μετα απο 3-4 μερες ρωτα στο thomann η αλλιως στο music cream(η κατι τετοιο). lol. Εγω τους βρισκω υπερβολικα ελκιστικους ενισχυτες αλλα αν κατι παει στραβα τρεχα γυρευε... Δεν εμπνεουν και πολυ εμπιστοσυνη στην αιτερια...
IraklisZS Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 ο mini mofo φαίνεται καλή περίπτωση, αν και δεν ξέρω αν βγαίνει απο τώρα, ο thomann θα τον έχει απο τις 7/5, αλλά στο επίσημο site δεν υπάρχει καν το μοντέλο. http://www.thomann.de/gb/hayden_mini_mofo_15w_head.htm Hayden Mini Mofo 15w Head E-Guitar Head, 15 watts to 2 watts, All Tube 2 x EL84 and 3x ECC83, 1 Channel (with footswitch gain boost) , EQ: middle, bass, treble, presence, Effect Loop, Footswitch Out τί λέτε, για 283€ ? a classic player now...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 οι hayden δεν ειναι η συνεχεια της ashdown ? αρα και αυτοι χαλια θα ναι ;D Recording is God's way of tellin you that you suck
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Οι ashdown σαν μπασοενισχυτές ήταν απίστευτοι από θέμα ήχου αλλά από reliability ήταν άστα να πάνε... LA ROJΑ ARMADA
diablo Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Πριν από δύο μήνες ήμουν Αγγλία και δοκίμασα έναν, δεν μου άρεσε.. Ο dual terror είναι πολύ καλύτερος Deth to All, Butt Metal...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 εχει κανεις καμια αποψη? αυτο μου αρεσει http://haydenmofo.com/en/products/1/mofo/ A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση