ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 ...μια αποπειρα μου να παιξω Santana. Χρησιμοποιησα τον neck μαγνητη, εναν SD ssl4 quarter pound flat...Fender strat 70's MIM kai line6 floor pod plus... http://www.box.net/shared/tut31g3k3f
tanS Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Εγω θα έβαζα και λίγο wah wah να σπάσει λίγο την μονοτονία, Πολυ καλός ήχος =]
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 χμμμ...λες? αν και το χρησιμοποιω πολυ συχνα το wah wah εδω δεν μου καθοταν...θα το κοιταξω...thx... :D
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 παιζεις πολυ καλα αλλα δεν μου αρεσει ο ηχος σου.δεν ξερω...βρες εναν λιγο πιο ζωντανο ηχο.. Ευχαριστω !!! Music its a way of life...
qesh Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2010 Not bad! Δύο πραγματάκια μόνο 1.Νομίζω ότι κάποιες αξίες τις κρατάς λίιιιγο παραπάνω απ οτι χρειάζεται 2.Κάποια stops δεν είναι τόσο "αποφασιστικά" Keep on rocking Thank God for the rain....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση