JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=X8TOd3JhtA8 Πειτε γνωμες παιδια ! Ευχαριστω !! Υ.Γ Το μικροφωνο μου κανει 2 ευρω και ειμουν αρρωστος κατα την διαρκεια της ηχογραφησης. 8) 8) 8) Music its a way of life...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ που περίμενα να ακούσω Animals.... Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Λυπαμαι μαν!! Αυτο εχω προς το παρον Bye Music its a way of life...
menelaos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Χμ... νομίζω πως πρέπει να μάθεις να τραγουδάς πιο σωστά για να βγαίνει προς τα "έξω" η φωνή σου. Είναι πολύ κρατημένη και θέλει δουλειά, κατά προτίμηση με κάποια καθοδήγηση, για να βγει πιο σωστά. Αυτό θα σου πρότεινα. :)
dellex Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Η φωνή σου είναι πολύ χαμηλά... μέχρι και τα φωνητικά είναι πιο δυνατά... Δεν κατάλαβα και πολλά... εκτός από κάποια ελάχιστα σημεία που σφιγγόσουν στις ψηλές νότες... έτσι θα καταστρέψεις την φωνή σου...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια στο βιντεο ειμαι αρρωστος.θα ανεβασω συντομα ενα καινουριο! Ευχαριστω Music its a way of life...
menelaos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Ε ανέβασε βρε άνθρωπε ένα καλό να σου πούμε πιο πλήρη γνώμη ;D
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 ok Μενιο :P :P Music its a way of life...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση