nuno Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Μπράβο Γρηγόρη, συνεχής βελτίωση Συνέχισε έτσι παλουκάριμ :) :) :)
gregg Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 kguitar, nuno Σας ευχαριστω πολυ παιδες! just changed avatar :p
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 απο αυτο το βιντεο καταλβα οτι πρεπει να κανεις ενα μπανακι..... :P εσυ ολο κ πιο ουσιαστικα κ πιο ομορφα παιζεις ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
gregg Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 ο ιδρωτας πηγαινε ψιλο-ποταμι σε κατι φασεις.... :P thanks man, να'σαι καλα! (μπες κανα msn ρε!) just changed avatar :p
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Με εκανες να το ακουσω ουκ ολιγες φορες..συγχαρητηρια φιλος ! Παιξιμο,μελωδικοτητα! Μπραβισσιμο !!! www.sonicspace.gr
gregg Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Thanks φιλε μου! Να'σαι καλα! just changed avatar :p
elavd Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Παρόλο που αυτό το στυλ μουσικής δεν είναι πολύ του γούστου μου, μου άρεσε πολύ το παίξιμό σου, όπως επίσης και ο ήχος που χρησιμοποίησες ;) Συγχαρητήρια από μένα Γρηγόρη! Περιμένουμε να ακούσουμε κι άλλα!!! :) ΥΓ: Θα συμφωνήσω με τον φίλο που έγραψε ότι το συνεχές delay, κάπως κουράζει. Ίσως ήθελε κάτι πιο διακριτικό ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
gregg Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2010 θενκς φιλε Ηλια ;) just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση