JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Το σόλο ήταν λάθος σε πολλά σημεία και τα ρυθμικά είχαν κάποια λαθάκια... Αν και από ότι άκουσα με τα σφυρίγματα κλπ το πας για Zakk περισσότερο έτσι? Offtopic: Η JEM είναι ρέπλικα έτσι? Ναι!!!για Zakk το παω πιο πολυ!! ναι replica ειναι η jem!!! :-X Music its a way of life...
vthomas Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Για τα λαθάκια στα είπαν οι προλαλήσαντες. Εγώ θα σου πώ ότι φαίνεται ότι έχεις το "feel" του πράγματος, και η συμβουλή είναι μια και μοναδική: Keep practicing Keep practicing Keep practicing Keep practicing Keep practicing (Έτσι το επαναλαμβάνω για να το ακούω κι εγώ..)
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν πας για στυλ Zakk δεν είναι ανάγκη να κάνεις τόσο tapping... Απλά προσπάθησε να βελτιώσεις το hammer on και τα pull off σου... Και τα σφυρίγματά σου να γίνονται μέσα στο reef και όχι κόβωντάς το... LA ROJΑ ARMADA
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Για τα λαθάκια στα είπαν οι προλαλήσαντες. Εγώ θα σου πώ ότι φαίνεται ότι έχεις το "feel" του πράγματος, και η συμβουλή είναι μια και μοναδική: Keep practicing Keep practicing Keep practicing Keep practicing Keep practicing (Έτσι το επαναλαμβάνω για να το ακούω κι εγώ..) εχεισ ΑΠΟΛΥΤΟ δικαιο!!!! Keep practicing !thanx Music its a way of life...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Αν πας για στυλ Zakk δεν είναι ανάγκη να κάνεις τόσο tapping... Απλά προσπάθησε να βελτιώσεις το hammer on και τα pull off σου... Και τα σφυρίγματά σου να γίνονται μέσα στο reef και όχι κόβωντάς το... Ευχαριστω για την συμβουλη μαν!!!! Music its a way of life...
spiros69 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 πολυ ωραιο το βιντεακι φιλε μου.....και ΑΡΚΕΙ η προσπαθεια... χαιρομαι που ανεβαινουν ΒΙΝΤΕΟΣ και οχι MP3s... ;) seven deadly sins..........
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 πολυ ωραιο το βιντεακι φιλε μου.....και ΑΡΚΕΙ η προσπαθεια... χαιρομαι που ανεβαινουν ΒΙΝΤΕΟΣ και οχι MP3s... ;) Nα'σαι καλα φιλε μου!!! Ευχαριστω πολυ ! Music its a way of life...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση