raindog Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Είναι κανείς για τον DUKE ROBILLARD? http://gazarte.gr/show.aspx?id=66 (εγώ έχω πάρει ήδη εισιτήρια)
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Είναι κανείς για τον DUKE ROBILLARD? http://gazarte.gr/show.aspx?id=66 (εγώ έχω πάρει ήδη εισιτήρια) Μίλα με τον Dkall. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι έχει κλείσει και αυτός. Εγώ περιμένω τον Robillard να τηλεφωνήσει. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
raindog Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Το γιατί ένα topic με τίτλο "DUKE ROBILLARD, GAZARTE (25-26/2)" πάει στο "Περί ανέμων και υδάτων" δεν το κατάλαβα...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Διότι στο "Ακουσα - Είδα" αναφερόμαστε σε αυτό που λέει ο τίτλος και όχι σε κάτι που πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και δεν αφορά κριτική ή αναφορά. Πόσο μάλλον όταν "ψάχνω παρέα για να πάω"... Γι αυτό πάει στο Περι Ανέμων (αν και δεν υπάρχει πραγματική κατηγορία για τετοιου είδους θέμα) και αφού δεις τη συναυλία μας λες τις εντυπώσεις σου στο "Ακουσα - Είδα". ;) Live and let Live.
raindog Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Διότι στο "Ακουσα - Είδα" αναφερόμαστε σε αυτό που λέει ο τίτλος και όχι σε κάτι που πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και δεν αφορά κριτική ή αναφορά. Πόσο μάλλον όταν "ψάχνω παρέα για να πάω"... Γι αυτό πάει στο Περι Ανέμων (αν και δεν υπάρχει πραγματική κατηγορία για τετοιου είδους θέμα) και αφού δεις τη συναυλία μας λες τις εντυπώσεις σου στο "Ακουσα - Είδα". ;) Ωραία, μιας και απάντησε ο καθ' ύλην αρμόδιος (λίγο offtopic βέβαια, αλλά έχω την απορία), όταν θέλουμε να μιλήσουμε για κάποιο επερχόμενο event στο οποίο ΔΕΝ εμπλεκόμαστε με κάποιο τρόπο (Ημερολόγιο: Τα νέα σας... εμφανίσεις, Live κλπ.), ούτε βέβαια είμαστε διοργανωτές (αυτοί δεν γράφουν Δελτία τύπου; ), που το γράφουμε; (και δε μιλάω βέβαια για "ψάχνω παρέα", δεν ήταν αυτός ο στόχος του post)
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Κάποια παίρνεις τις μετρητοίς και κάποια όχι. Το Ημερολόγιο αφορά γεγονότα και ημερομηνίες. Αν παίζεις εσύ ή όχι δεν έχει σημασία. Αν έχεις την έγκυρη πληροφόρηση για καποια συναυλία πχ το ανακοινώνεις εκεί. Ασε δε που θα ενημερωθούν και όσοι δεν το ξέρουν. Live and let Live.
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Εν κατακλείδι, έπρεπε να πάει στο Ημερολόγιο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση