sils Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα ηθελα καποιος να μου εξηγηση τι ειναι Delta Tone που εχουν οι καινουργιες αμερικανες.επισης οι μαγνητες alnico 'V' single coils ειναι καλητεροι απο mex-special? Gia Hard rock kai blues ?
thanasis b Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Αν μπορουσε καποιος να εξηγησει λιγο για το tone. Εχει ενα σκαλοπατι στο 10 τι ακριβως κανει? Αν και εχω τετοια κιθαρα δεν εχω καταλαβει.
X-minor Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Μετά από μισό λεπτό αναζήτησης στο net... "For those not familiar with the Delta Tone system, Fender includes a "no-load" tone controller that, when turned to 10, clicks out of circuit and allows you to plug straight into the pickup." Ουσιαστικά μετά το "σκαλοπάτι" που λες το tone είναι bypassed, σα να μην υπάρχει καν στο κύκλωμα δηλαδή. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει μ'ένα switch-άκι σαν aftermarket μετατροπή σε οποιαδήποτε fender, προσωπικά δεν το βρίσκω τίποτα σπουδαίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση