Lestat Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Παίδια μήπως γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τον ενισχυτή που αναφέρω στον τίτλο? τον βρήκα μεταχειρισμένο και με ολοκαίνουργιες λάμπες γύρω στα 600 ευρο και το σκεύτομαι πολυ σοβαρά να τον "τσιμπήσω" εφόσον αξίζει. τον δοκίμασα και τα καθαρά του ήταν άψογα σε αντίθεση με τα βρώμικα του τα οποία ηταν για γέλια.(υποθέτω πως διορθωνεται αυτο με καποιο distortion πετάλι). κυρίως παίζω hard rock και λίγο metal, οπότε δεν ξέρω κατα πόσο θα πετύχω τον ήχο που θέλω ακόμα κι αν πετάξω το πεταλάκι πανω. τι λετε? συμφέρει να τον αγοράσω? ευχαριστώ
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Για 500 ευρώ μια χαρά είναι. Εχει και 2 μεγάφωνα Vintage 30 made in uk. Εγώ τον δουλεύω σαν τελικό,στέλνω τους προενισχυτές μου στο return του ενισχυτή και είναι μια χαρά ο ήχος. Επίσης έχει 2 master volume 30&60w τα οποία συνεργάζονται με το return.
Lestat Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Άρα καλό θα ταν να μου ρίξει κι αλλο την τιμή ε?
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 κρίμα δεν είναι, τη στιγμή που παίζεις hard rock & metal, να πάρεις κόμπο-212 που έχει βρώμικα για γέλια; έχεις αποκλείσει την πιθανότητα να βρεις κάτι στα ίδια χρήματα που να έχει βρώμικα που να σου αρέσουν;
Lestat Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι πως είχα κταλαλήξει στον marshall dsl και απλά βρέθηκε αυτο στο δρόμο μου και είπα να το ψάξω. Σκεύτηκα επίσης οτι με εναν ενισχυτή με καλό καθαρό κανάλι θα του διαμόρφωνα τον ήχο εγώ όπως θα θελα με πεταλάκια σε αντίθεση με το καθαρό του marshall που είναι κάπως "χρωματισμένο" και φοβάμαι μήπως με περιορίσει.
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Τα καθαρα του ashdown σκοτωνουν! Μου ειχαν κανει φοβερη εντυπωση γιατι δεν ειναι ουτε τα καθαρα της fender ουτε της marshall.Kατι αναμεσα... Ωστοσο ΜΗΝ παρεις μπλουζοενισχυτη(τετοιος ειναι αυτος) για hardrock και μεταλ. Αν ειναι να πρεπει να βαλεις 500 πεταλια για να παρεις drive,να αλλοιωνεις το σημα και να ακους παλι πλαστικουρια χ@#ε μεσα.. Παρτον ΜΟΝΟ αν εχεις ΠΟΛΥ καλο πεταλι drive. Παρε τ αγοριμ εναν γκαζατο marshall(oi boogie ξεφευγουν...)και παιξε καρφι να γινεις αντρας κιθαριστας.... Το πολυ πολυ να βαλεις ενα wah και ενα booster.TO ΠΟΛΥ... Παντως δεν παυει o ashdown να ναι καλος ενισχυτης αλλα οχι γι αυτο που θες... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Lestat Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Κατάλαβα τι εννοείς! Τότε μάλλον ξαναγυρίζω στη σίγουρη λύση marshall ;D Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση