Codra Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Γεια χαρα σε ολη την παρεα, μου χαρισαν αυτην την κιθαρα και η απορια μου ειναι εαν μπορει να τελειοποιηθει. Επισης γιατι εχει περιεργο σχημα στη μεση και γιατι εχει αυτην τρυπα στο κατω μερος της? Ευχαριστω :D
skantzos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 αγρατζουνιστη δεν τη λες :) είχε καβαλάρη πίεσης και χορδιέρα, έτσι δεν είναι; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
gpiad Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Στις 18/2/2010 στις 7:30 ΜΜ, Codra είπε Γεια χαρα σε ολη την παρεα, μου χαρισαν αυτην την κιθαρα και η απορια μου ειναι εαν μπορει να τελειοποιηθει. Επισης γιατι εχει περιεργο σχημα στη μεση και γιατι εχει αυτην τρυπα στο κατω μερος της? Ευχαριστω :D υπο κανονικες συνθηκες εαν το μπρατσο ειναι οκ τα ταστα μια χαρα για να παιξεις και το σκαφος να μην αγκυλωνει οταν θα παιζεις φτιαχνεται..το ποσο ο μαστορας θα χρεωσει ειναι αλλο σεναριο αλλα απο την φωτο που βλεπω εγω δεν θα εμπαινα στον κοπο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση