warpie Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Οσα masters εχω κανει μεχρι στιγμης (Red Book specifications) τα εχω κανει με το toast. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως εχω ενα προβλημα οποτε οποιος εχει ασχοληθει σοβαρα και ξερει ας μου απαντησει πλιζζζ :) παντα ειχα το pause μεταξυ των tracks στα 2 δευτερολεπτα οπως 'προβλεπεται'. Αυτο που προσπαθω να κανω τωρα ειναι να εχω ενα pause 2 δευτερολεπτων αλλα να υπαρχει audio σ'αυτο το pause και οχι απλα silence. Με αλλα λογια, το τραγουδι χωριζεται σε 2 μερη (tracks) αλλα οταν αλλαζει track μεσολαβει ενα 'κενο' 2 δευτερολεπτων. Θελω αυτο το κενο να μην εχει silence ή crossfades αλλα audio. Θα μπορουσα φυσικα να εχω ενα pause 0 δευτερολεπτων σε αυτη τη 'μεταβαση' αλλα μετα δεν θα ικανοποιει τα Red Book specs. Τελος, καταφερα να το κανω με μια παλια εκδοση του CD architect αλλα για καποιο λογο δε μπορει να διαβασει τα HHB discs που χρησιμοποιω και δε θελω να κανω το master σε φθηνα και αμφιβολου ποιοτητας CDs γιατι φοβαμαι μη γινει καμια 'στραβη' στο replication..
warpie Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 κανενας μαστερας ρε παιδια?? :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση