Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα ειναι mahogany ''αφτο ινε'' και εχει αρκετα μπασα χωρις να μπουκωνει ο ηχος. Απο ηχο ειναι απο τις αγαπημενες μου αναμεσα στις κιθαρες μου. Αλλα το μανικι δεν μου παει ρε μαμωτο :-\ .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
stakiko Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Την εχω και ειναι απιστευτη σε πληροφορω! Το μανικι της δεν ειναι τοσο λεπτο οπως αναφερουν οι παραπανω! Σε σχεση με την αλλη ESP MII Custom Deluxe που εχω εχει ελαχιστα πιο χοντρο μανικι η Horizon! Αν εισαι 100 κιλα μπορει και να σου φανει λεπτη οπως του φανηκε και του Ιρακλη πιο πανω! Αλλα σε σχεση με την τελειως flat ΜΙΙ ειναι μερα με την νυχτα σε αισθηση! Οσο απο ομορφια ολα ειναι υποκειμενικα! σχημα με ωραιες καμπυλες στο σωμα τα κερατακια δεν ειναι μυτερα οπως των ibanez και μαλιστα με καταπληκτικο Top quilted maple. η κατασκευη neck through δινει πολυ ανετη προσβαση στα τελευταια ταστα. Horizon FRII 2010 μοντελο με alder σωμα δεν υπαρχει! ολες ειναι μαονι. Απο μαγνητες βγαινουν με EMG η Duncan. Το μονο μειονεκτημα για μενα ειναι πως δεν βρηκα καποια με maple ταστιερα που ηθελα...
G.K. Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγω δεν ειχα μοντελο του 2010... Τη εχω δωσει εδω και 9 μηνες. Ασε που αυτη τη στιγμη αν πας σε μαγαζια ΔΕ θα πετυχεις μοντελο 2010. Στράαατα Stratούλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση