Stinky Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Εχω μια εξωτερικη καρτα ηχου, USB, την EMU 0202 και επειδη δεν εχω monitors, ουτε καν ηχειακια καλα, μπορω να την συνδεσω με τον ενισχυτη μου για να σωθει λιγο η κατασταση? Σκεφτομουν απο την εξοδο για ακουστικα της καρτας στο ιnput του ενισχυτη. Το θελω μονο και μονο για να χρησιμοποιω Guitar Rig για εξασκηση Ειναι εφικτο η θα χω προβληματα? Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 δεν παιζει αυτο που σκεφτηκες ;D Recording is God's way of tellin you that you suck
vasilis01 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 στο cd in μπορείς να την συνδέσεις αν δεν κάνω λάθος
Stinky Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Ντεν εκι σιντι ιν καρντια μου ;D Γιατι δεν παιζει? Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Mean Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο πραγμα αλλα εγω μεχρι να παρω μονιτορς εχω συνδεσει ενα καμενο ενισχυτακι (laney 10watt) με την m-audio fast track pro και το χρησιμοποιω αυτο σαν μονιτορ,συνδεδεμενο απο την εξοδο cd/line in. Η ποιοτητα του ηχου δεν ειναι η καλυτερη, αλλα ακουγεται. Εδιτ: τωρα ειδα οτι δν εχεις cd-in οποτε δεν ισχυει αυτο που εγραψα. Carry on ;D And so castles made of sand melts into the sea.
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 βάλτη στο AUX και δοκίμασέ τη ξεκινώντας από μηδενικές εντάσεις τι σόι ενισχυτής είναι και δεν έχει CD-in?
Stinky Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Eιναι παλιος. Εχει turntable in για να πεζεις παρεα με τα αγαπημενα σου βινιλια. Ειναι κατι νυχτες που τα σπαω παρεα με Δακη και Λακη Τζορντανελη! Εντιτ. Εχει cd in απο πισω. Δεν τα ειχα δει ποτε... Υπαρχει περιπτωση να παθει καμια ζημια ο ενισχυτης και τι να προσεξω? Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση