dr.peters Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2010 εσυ θα πας πολυ μπροστα παιδι μου, το εχω πει εγω :) +1 για αυτο! ακουω και αν ειστε καλοι θα ψηφισω!!! :P :P :P πανελιστας και ανταρτομαχητης....
vthomas Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Η δική μου η ψήφος θα πήγαινε οπωσδήποτε στους Dawn of Night και στους Barbie Wire Dolls (για ευνόητους λόγους ... ;D ;D) Πάντως, πέρα από την πλάκα, τα τραγούδια του συγκροτήματος που συμμετέχει ο συμφορουμίτης μας Kultura ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες το γάλα...! Ίσως η πιο προσεγμένη δουλειά εκεί μέσα...
kultura Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικά ευχαριστούμε για τα καλά λόγια! Και επειδή κάτι έγραψα περί τρύπας του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού, εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... Γράφει στους κανονισμούς ξεκάθαρα ότι οι τρεις πρώτοι σε ψήφους εμφανίζονται κατευθείαν στους τελικούς*, ενώ συνολικά 15 με 20 μπάντες εμφανίζονται στους ημιτελικούς και 6 με 8 στους τελικούς... Δεν γράφει πουθενά ότι περνάνε οι είκοσι μπάντες με τις περισσότερες ψήφους, που σημαίνει μάλλον ότι καλώς ή κακώς για τους υπόλοιπους (πέρα από τους τρεις πρώτους) γίνεται κάποια αξιολόγηση από την επιτροπή με κριτήριο όχι τις ψήφους.... *Άσχετο: Οι λέξεις "τελικός" και "ημιτελικός" θα έπρεπε κατά την ταπεινή μου γνώμη να μπαίνουν σε εισαγωγικά... Μουσική παίζουμε, δεν είναι πυγμαχία, έλεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση