jahlive1985 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα παιδιά και καλή σαρακοστή. μήπως κάποιος από εδώ έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό?σκέφτομαι να το αγοράσω απλά θέλω και κάποιες γνώμες παραπάνω
Nikoubis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα παιδιά και καλή σαρακοστή. μήπως κάποιος από εδώ έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό?σκέφτομαι να το αγοράσω απλά θέλω και κάποιες γνώμες παραπάνω Κοπια του T-Rex Fuel Tank ειναι. Το μονο ουσιαστικο του πλεονεκτημα σε σχεση με ενα daisy chain ειναι πως μπορει εχει ια εξοδο 12V DC και μια 12V AC για πεταλια που χρεαιζονται διαφορετικη τροφοδοσια απο το "στανταρ" 9V DC.
jahlive1985 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 επειδη ειμαι πρωταρης στο θεμα, αξιζει να το παρω?
Nikoubis Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Εξαρταται απο το τι πεταλια εχεις.
jahlive1985 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 vox big ben, electro harmonix echo #01, boss tr-2,boss bd 2,vox wah847 .αυτα
saharaman Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 επειδη κ γω αναρωτιομουνα προσφατα αξιζει? για 3-4 πεταλια με προοπτικη να γινουν 6-7. Γενικως με την τροφοδοσια τι κανουμε ρε παιδια? φτηνα παντα γιατι 100 ευρω για power bricks κτλ ειναι πολλα (για μενα)..
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Γενικως με την τροφοδοσια τι κανουμε ρε παιδια? φτηνα παντα γιατι 100 ευρω για power bricks κτλ ειναι πολλα (για μενα).. λεμε εχεις 6 πεταλια δλδ εχει χωσει κοντα στα 500euro στο νερο... ρισκαρεις αυτα τα 500ευρω να τα χασεις σε μια στιγμη για 50 παραπανω ευρω που δεν εδωσες για να παρεις ενα φτηνο τροφοδοτικο? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση