gpiad Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Το πετάλι που φτιάχνει ο Ασκητής Μοναχός Παχούμιος στο Άγιο Όρος είναι το μόνο που θα σου δώσει το άπειρο γκάζι που χρειάζεσαι... Μεγαλη η χαρη του!!χα χα 8) λοιπον πριν ειχα ποσταρει κατι video Που θεωρω πως ειναι το γκαζι/high gain για μενα ανεβασα και ενα video τωρα με ενα τραγουδι δικια μου δουλεια παλι με high gain κατασταση παραθετω πως ειχε γινει το take.. κιθαρα του '90 strat Squier με αλλαγμενα εντοσθια σε fender μαγνητης bridge SD Jb junior πεταλια turbo rat (most of the song),boss sd-1(για ενα μικρο part με 10ταεκτα παιξιμο) και ενας marshall compressorας ενισχυτης Diezel VH4 amp Head 2 2x12 VHT Campinets μικροφωνα δεν θυμαμαι μαρκα παντως ενα και μονο πυκνωτικο ηταν στο κεντρο του room το δυναμικο μπροστα στην καμπινα και off axis με το eq δεν ασχοληθηκαμε στην κονσολα ο ηχος ειχε κατσει κουτι απο την αρχη μονο panning εγινε παρθηκαν δυο takes αυτα..νομιζω οπως το θελα μου βγηκε, για το κοματι αυτο. http://www.youtube.com/watch?v=Thviu0KYkmU
funky_bassman Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ γκαζιάρικος ήταν ο ήχος των Motorhead στο Live στον Λυκαβηττό.. Γενικά νομίζω ότι υπάρχει μία σύγχυση ανάμεσα στον γκαζιάρικο ήχο και στον τιγκαρισμένο στο gain (εγώ τον λέω σάπιο, με την καλή έννοια) ήχο... Το να γυρνάς το od στο 12 με πένσα δεν είναι γκαζιάρικο... Γκαζιάρικο είναι αυτό που καλώς ή κακώς θα σου δώσει το Mood του groove και την αίσθηση του να φύγεις μπροστά και να κουνηθείς (για αυτό λέγεται και γκαζιάρικο)... Οι AC/DC ας πούμε έχουν τρελό γκάζι... Οι Electric Wizard ή οι Bongzilla δεν έχουν γκάζι παρόλο που έχουν πιο βαριά παραμόρφωση... LA ROJΑ ARMADA
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Υπήρχαν μερικά ποστ που ήταν καλογραμμένα, αλλά όπως και να'χει το θέμα εξακολουθεί να ανήκει στη σφαίρα του αστείου. Mετά από τόσο φιλότιμες προσπάθειες λοιπόν που θα ζήλευε κι ο Μπαμπινιώτης, πιστεύω πως πρέπει να προχωρήσουμε στον ορισμό των εκφράσεων "πολύ γκόμενα αυτή στο μπαρ", "πολύ μπανάλ το ταγεράκι της Ντόρας", "πολύ ίμπα ο χαρακτήρας σου μεγάλε", "μα πολύ σούπερ το λιπγκλος σου φιλενάδα", "τωρα πολύ στάνιαρα μετα το χανγκοβερ φιλοσ" και "πολύ τζιτζι η τυροκαΦτερη στις τηγανητές πατάτες". Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
ignantios Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον πριν ειχα ποσταρει κατι video Που θεωρω πως ειναι το γκαζι/high gain για μενα ανεβασα και ενα video τωρα με ενα τραγουδι δικια μου δουλεια παλι με high gain κατασταση παραθετω πως ειχε γινει το take.. κιθαρα του '90 strat Squier με αλλαγμενα εντοσθια σε fender μαγνητης bridge SD Jb junior πεταλια turbo rat (most of the song),boss sd-1(για ενα μικρο part με 10ταεκτα παιξιμο) και ενας marshall compressorας ενισχυτης Diezel VH4 amp Head 2 2x12 VHT Campinets μικροφωνα δεν θυμαμαι μαρκα παντως ενα και μονο πυκνωτικο ηταν στο κεντρο του room το δυναμικο μπροστα στην καμπινα και off axis με το eq δεν ασχοληθηκαμε στην κονσολα ο ηχος ειχε κατσει κουτι απο την αρχη μονο panning εγινε παρθηκαν δυο takes αυτα..νομιζω οπως το θελα μου βγηκε, για το κοματι αυτο. http://www.youtube.com/watch?v=Thviu0KYkmU respect για το κομματι και για την παραγωγη.....πολυ το ευχαριστηθηκα....... ;) RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 αυτο ακριβως εννοω εγω πολυ και καλο γκαζι......αυτα ειναι γουστα,γεματος ηχος RUN FOREST....RUN!!!!
Pointy Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2010 Απλα ειναι τα πραγματα, γκαζι σημαινει high gain distortion ή πολυ gain, και αναλογα με το ιδιωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση