kotsadoros Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 γεια χαρα , παρα πολυ μικρο τζαμαρισμα πανω απο ενα backing στο οποιο παιζει πρωτα ο yngwie και μετα εχει κενο να παιξουν και κοινοι θνητοι σαν κιεμας. Οποιος θελει το backing ας μου πει. Ελπιζω να σας αρεσει.
AL PACINO Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 μπραβο κυριε Κωστα μας.τι τυπος....
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Χα, χα, ποιός από τους 2 ήταν ο καλύτερος?. Εγώ ψήφισα. Ποιόν? Θέλει και ρώτημα?. InfluenSir!
kotsadoros Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 μπραβο κυριε Κωστα μας.τι τυπος.... Που εισαι ρε λουξ τυπε? ολα καλα?
kotsadoros Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Χα, χα, ποιός από τους 2 ήταν ο καλύτερος?. Εγώ ψήφισα. Ποιόν? Θέλει και ρώτημα?. ελπιζω να ψηφισες για το ποιος εχει τα ποιο πολλα περιττα κιλα ;D
VietMan Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Να ξαναπω respect η θα καταντησω μονοτονος? Μπραβο man Hi!! I'm Paul from guitar world!!
ignantios Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 αν και δεν μου αρεσουν οι μπουρμπουληθρες....(βεβαια δεν θα με χαλαγε να μπορουσα να τις κανω εστω και για λιγο ;D) καθαρα για τεχνικο παιξιμο ησουν κορυφη RUN FOREST....RUN!!!!
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 νομιζω πρεπει να μελετησεις λιγο παραπανω κ να προσεξεις τα μπεντς σου. :P :P :P ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΠΡΑΒΟ! https://www.facebook.com/automaton.athens
nuno Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Μα που είναι το συναίσθημα οεο? ;D ;D Που είναι η ουσία ξαναοεο? ;D ;D Πολλά πολλά συγχαρητήρια όχι μονο για το παρόν βίντεο αλλά και για τα άλλα που κατα καιρούς ανεβάζεις και δεν έχω σχολιάσει! Φιλαράκι το παίξιμό σου τα σπάει! Συνέχισε να μελετάς και για μας που τα παρατήσαμε 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση