pan12 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 για τα δικά μου γούστα οι orange ταιριάζουν με τις καμπίνες που έχουν τα κλασσικά celestion vintage.... για κάποιο περίεγο λόγο ... o καλύτερος συνδιασμός που έχω ακούσει είναι orange σε 4*12 engl καμπίνα.... κάποιο παιδί στις αγγελίες πουλάει -πολύ φτηνά - την αντίστοιχη 2*12.... ;) τσέκαρεις....και αποφασίζεις...
poll_18 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Την εχω δει και εγώ τη καμπίνα που λες φίλε μου.Προς το παρών ειναι υπο κράτηση.Αν δεν φύγει πιθανό να με ενδιαφέρει.
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Toν έχω ακούσει και δοκιμάσει αρκετές φορές με αυτή την 1x12 και η απόδοση ήταν κάπως μέτρια, ηχητικά και από πλευράς έντασης. Η Orange 2x12 είναι σε άλλη κατηγορία και την έχω δει να βγάζει λάιβ γνωστών και πασίγνωστων συγκροτημάτων σε στάδια. Πολλά τα λεφτά Άρη ;D κάποτε το dv την είχε σε απίστευτη τιμή... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
poll_18 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 και τωρα πάντως σε σχέση με musicstore kai thomann νομίζω σε καλύτερη τιμή την έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση