ndnikola Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Δούλεψε! Απίστευτο! Many thanks φίλε! νίκος http://www.lustinger.com/
marathon Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 θα σου φανεί τελείως άκυρο αλλά μήπως έχεις camera Logitech? ένα συγκεκριμένο μοντέλο πειράζει την registry με τέτοιο τρόπο που υπολειτουργούν τα midi devices ενώ τα windows "τα βλέπουν". Δούλεψε! Απίστευτο! Many thanks φίλε! Kαι μετά εμείς με τα MAc, είμαστε οι τρελλοί.... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
psixanwmalos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Kαι μετά εμείς με τα MAc, είμαστε οι τρελλοί.... ;D ;D δεν αντιλέγω για τα mac.. ;D αλλά πολλααααα λεφτά ρε φίλε.. χεχε.. αλλά τι σόι drivers βρήκαν και έβαλαν αυτοί από την logitech δηλαδή δεν τους έκοψε καθόλου?? Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
psixanwmalos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Δούλεψε! Απίστευτο! Many thanks φίλε! νίκος αφού γλύτωσες το format είσαι goooood!! τίποτα φίλε να σαι καλά (και πέτα την cam) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση