Παναγιώτης1540724897 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα. Είμαι καινούριος στο site, γι' αυτό και θέλω την βοήθειά σας. Έχω βάλει συνολικά 3 αγγελίες προϊόντων, με τις 2 αγγελίες να μην έχουν πάρει ακόμη έγκριση. Η μία μάλιστα αγγελία, κοντεύει να κλείσει βδομάδα περιμένοντας έγκριση. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, την ίδια μάλιστα στιγμή που μια άλλη μου αγγελία αμέσως πέρασε στην κατηγορία "Αγγελίες". Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση στο θέμα, καλή σας ημέρα και πάλι.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Διότι Παναγιώτη μου το Noiz είναι σάιτ μουσικών και οι Αγγελίες αφορούν μουσικά είδη. Αν θεωρείς ότι το κινητό σου και η φωτογραφική σου μηχανή ανήκουν σε αυτά τα είδη... Live and let Live.
Ztelioz Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Στην κατηγορία "διάφορα" δε θα μπορούσε τα πουλήσει? Ρωτάω επειδή βλέπω 3 αγγελίες κινητών. www.myspace.com/pogr
alexisgt Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Στα "Διάφορα" η περιγραφή είναι αυτή: Πνευστά, αξεσουάρ και ότι σχετικό με μουσική. Όντως όμως υπάρχουν κινητά κτλ.. Ας διευκρινίσει ο Yameth.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Τα κινητά που υπάρχουν ήδη είναι smartphones. Δηλαδή μικροί υπολογιστές που τρέχουν Windows. Ακόμα και αυτά είναι μια μικρή παραχώρηση στην περιγραφή, με την (πολύ) ευρύτερη έννοια. Live and let Live.
alexisgt Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Thanks yameth για την διευκρίνιση.
Παναγιώτης1540724897 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2010 Μμμ, το υπέθεσα να πω την αλήθεια. Εντάξει παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση