Dead Inside Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. βασανίζομαι με το εξής θέμα. Πρόσφατα έγινα κάτοχος του εν λόγω looper και διαπίστωσα το εξής περίεργο: Ενώ όταν το βάζω με τον μετασχηματιστή του λειτουργεί οκ, όταν το συνδέω με το 1spot, δεν λειτουργεί παρόλο που "φαίνεται" να περνει ρευμα (led αναβουν κανονικά και τα σχετικά). Μάλιστα έχω το 1spot με τα 1700mA και το Jamman χρειάζεται σύμφωνα με τον κατασκευαστή 1300mA. δοκίμασα μάλιστα να βγάλω τα πάντα κ να αφήσω 1spot με Jamman μόνο, αλλά και πάλι τίποτα. Έχει κανείς πρότερη εμπειρία στο θέμα και τι γίνεται ώστε να με διαφωτήσει ? Ευχαριστώ.
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Απο το site της digitech. Power Input: 9 VAC 1.3 A To 1spot ειναι dc. Οποτε βγαλ'το γρηγορα για να μην κανεις και καμια ζημια ;D What frequency are YOU getting?
Dead Inside Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Απο το site της digitech. Power Input: 9 VAC 1.3 A To 1spot ειναι dc. Οποτε βγαλ'το γρηγορα για να μην κανεις και καμια ζημια ;D ουπςςςςς αυτο δε το παρατηρησα ......... ευχαριστω
akisgr Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 ουπςςςςς αυτο δε το παρατηρησα ......... ευχαριστω Πρόσεξέ το κάτι τέτοιο είχα πάθει εγώ με ένα Digitech Whammy αλλα δεν πρόλαβα να το συνδέσω γιατι διάβασα το manual και το είδα και μου το είπαν και τα παιδιά εδώ πέρα. Μην το συνδέσεις λοιπόν ξανά!!! ;D ;D ;D ;D ;D -=Music is my Aeroplane=-
Dead Inside Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Πρόσεξέ το κάτι τέτοιο είχα πάθει εγώ με ένα Digitech Whammy αλλα δεν πρόλαβα να το συνδέσω γιατι διάβασα το manual και το είδα και μου το είπαν και τα παιδιά εδώ πέρα. Μην το συνδέσεις λοιπόν ξανά!!! ;D ;D ;D ;D ;D ΠΟΤΕ ξανα!!!! ενταξυ μια φορά το συνεδεσα για max 5 min κ μετα το επαιζα με το δικό του κ ηταν εντάξυ, επομένως πιστευω οτι δε το χαλασα..... οχι τιποτα αλλο περιμενα πως και πως να το παρω κ ειναι κ ακριβο .... θα εβγαζα τα ματακια μου με τα χερακια μου.
Kostas_Tele Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα... ρε παιδιά τα περισσότερα πεταλάκια ειναι AC και μια χαρά δουλεύουν με το 1-spot... τι παίζει? ??? ''Zed's dead baby,Zed's dead...''
Nikoubis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα... ρε παιδιά τα περισσότερα πεταλάκια ειναι AC και μια χαρά δουλεύουν με το 1-spot... τι παίζει? ??? DC ειναι τα περισσοτερα πεταλακια.
korakios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα... ρε παιδιά τα περισσότερα πεταλάκια ειναι AC και μια χαρά δουλεύουν με το 1-spot... τι παίζει? ??? Μπα...dc είναι αλλά έχεις δίκιο με το θέμα τροφοδοσίας, το dl-4(delay) της line6 που ήταν AC μια χαρά έπαιζε με dc τροφοδοτικό(δε θυμάμαι την πολικότητα βέβαια..)
Kostas_Tele Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 όποτε όλες αυτές οι καταστροφολογίες πέρι κάψιμο πεταλιών, 1-spot, ηλεκτροπληξίας και δίαρροιας ( :P :P :P ) ισχύουν ή όχι? ??? ''Zed's dead baby,Zed's dead...''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση