v.victor Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον κάνω ένα audio track. Στο insert βάζω ήχους από το Guitar rig και όλα ωραία και καλά στο monitor και κατα την ηχογράφηση. Όμως αφότου αποθηκεύσω και κλείσω το cubase και πάω να ακούσω το .wav οι ήχοι από το guitar rig δεν υπάρχουν... (Αν ακούσω την ηχογράφηση μέσα από το cubase οι ήχοι απο το Guitar rig υπάρχουν.) Διάβασα κάπου ότι πρέπει να απενεργοποιήσω το direct monitoring αλλά δεν έχω το ίδιο version του cubase με τις οδηγίες που δινόντουσαν και δεν μπορώ να το βρω για να δοκιμάσω... κανένας έμπειρος για βοήθεια? ???
koxcygr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Το direct monitoring βρισκεται στο device setup. Μαλλον αυτο ειναι και το προβλημα. Οταν ακους το wav. που λες ειναι αφοτου κανεις export??? :)
riviera Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχω το Le, νομίζω όμως πως θα ισχύει. Πρώτα τσέκαρε πως κάνεις σωστά το Export, σε ποιο bus δηλαδή γίνεται export. Δευτερον τι εννοείς βάζω ήχους απο το guitar rig? Αν εννοείς απο το Tape Recorder είναι λογικό να μην βγαίνει στην μίξη. Αν όμως έχεις κανονικά ηχογραφημένο υλικό στο audio track θα έπρεπε να ακούγεται στην μίξη Το direct monitoring νομίζω θα το βρείς στο Device Setup εκεί που δηλώνεις τον ΑSio driver
v.victor Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει τελικά στο export ήταν το πρόβλημα.Λάθος με το bus. ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση