nickzero Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 χαιρετε!εχω εναν laney vc30-210 30 watt και ειμαι ευχαριστημενος αλλα θελω να παω πιο ψηλα...λοιπον για να μην πολυλογω διαθετω γυρω στα 1300 ευρω και θελω τις αποψεις σας!μεχρι τωρα εχω καταληξε ιhttp://www.thomann.de/gr/koch_amps_twintone_ii_combo.htm
nickzero Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 ειναι ο KOCH AMPS TWINTONE II COMBO
nickzero Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 ενταξει μολις ειδα του superfunk to post και καλυπτομαι πιστευω
invoker Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα πηγαινε στον κουρμπη και δες τον b-52 at 100 εχω παθει πλακα με το εργαλειο... www.myspace.com/dimlightband
Marillion Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Φοβερος ενισχυτης , αλλη χροια σε σχεση με τον studiotone λογω EL34 , british βρωμικα μπολικο headroom. Επισης η κατασκευη του ειναι οπως ολοι οι Koch πολυ προσεγμενη. Εγω εχω την κεφαλη κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Lets ...Rock!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση