Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Λοιπόν, το προβλημα ειναι το εξής:

Έχω αρκετά πετάλια στη σειρα.Προβλημα θορυβου hum,ground loop κτλ. δεν εχω και γενικα ο εξοπλισμος ειναι καλης ποιοτητας (κιθαρα,πεταλια,καλωδια..).Αυτο που συμβαινει,οχι σε υπερβολικο σημειο, ειναι πως οταν παταω το switch καποιου πεταλιου ακουγεται και ο ηχος (του switch) στο σημα μου..κατι που ειναι πιο αισθητο οταν εχω ενεργοποιημενο delay ή reverb οπου και ακουγεται σε επαναληψη αυτο το ΄τσικ΄.

Επαναλαμβανω δεν ειναι σε καθολου εντονο βαθμο απλα ειναι σπαστικο οταν παιζω πιο απαλα να ακουγεται..Μπορει κανεις να βοηθησει?

Δημοσιευμένο

αν απομονώσεις ένα πετάλι τοτε με το πατημα του switch κάνει "κλακ" στο σήμα?

πιστεύω πως είναι καθάρά θέμα του πεταλιού. Για παράδειγμα, τα boss συνηθως ενεργοποιούνται χωρίς να ακούσεις τσακ, ενώ άλλα πετάλια με κακής ποιότητας ή φθαρμένα 3PDT/2PDT footswitch μπορεί να κάνουν.

όλα σου τα πετάλια το κάνουν ή μόνο κάποια?

a classic player now...

Δημοσιευμένο

Ηρακλή, νομίζω ότι είναι τυπικό πρόβλημα των true bypass (γι΄αυτό δεν το κάνουν τα boss κτλ).

Δεν το κατέχω το θέμα, αλλά νομίζω ότι με κάποια παρέμβαση φτιάχνεται (πχ http://newsgroups.derkeiler.com/Archive/Alt/alt.guitar/2007-10/msg01427.html).

ASPIRE, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν αρκετοί να σε βοηθήσουν το πρωί που θα ξυπνήσουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι!  ;D ;D

Δημοσιευμένο

Ειναι πραγματι, προβλημα των περισσοτερων  true bypass πεταλιων (αλλα το κανουν πιο δυνατα και αλλα σιγανοτερα).  Απ'οτι ειχα διαβασει στο site καποιου κατασκευαστη, οφειλεται  στο στατικο ηλεκτρισμο που συσωρευεται  στους tb διακοπτες.

Γι'αυτο αν ανοιγοκλεισεις  μια φορα το πεταλι δεν το κανει, αλλα μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια!  Εξαρταται και απο την ποιοτητα νομιζω του διακοπτη που χρησιμοποιει ο καθε κατασκευαστης.  Υπαρχουν και πεταλια tb, που δεν ακουγεται σχεδον τιποτα!

Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!

Δημοσιευμένο

οχι αυτο με το να ανοιγοκλεισω τα πεταλια μια φορα και μετα ενταξει δεν ισχυει.

Σημερα δοκιμασα και 2 πεταλια μονα τους με δευτερο το delay και ακουγοταν.Μηπως εχει να  κανει κατι με το ρευμα?Τονιζω οτι αν δεν εχω ανεργοποιημενο delay ή reverb ο ηχος ειναι απειροελαχιστος εως μηδαμινος.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...