Archelaos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνω με ζακκι και bloody_sunday!Δεν λεμε πως τα ψηφιακα δεν ειναι καλα πεταλια!Ασε που πολλες φορες χρησιμοποιουν και ακριβη τεχνολογια και εχουν εκπληκτικο ηχο!Πολλους τους βολευουνε γιατι πιανουν μικρο ογκο και εχουνε πολλα εφε σε ενα πεταλι δεκτο!αλλα αλλη ειναι η αισθηση του αναλογικου.Να τα εχεις στη σειρα να ακουγεται και το κλακ του footswitch(τι λεμε τωρα)!εχω 2-3 ψηφιακα πεταλια και τα συγκρινω με αντιστοιχα φιλων!Μ'αρεσουν περισσοτερο τα αναλογικα! Ζακκι (θυμαμαι μια φορα συνδεσα ενα αναλογικο πεταλι σε ψηφιακο ενισχυτη line6 και οταν το αναβα τσιροκοπουσε ο ενισχυτης)! So be Playful!
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Φαντασου τους πρωτοπορους της μουσικης που ακουμε τωρα... Σκεψου πως ο ηχος τους δεν μπορει να συγκριθει με οποιοδηποτε ψηφιακο εφε, οσο καλο και αν ειναι... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
santso 4 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Οι κιθαριστες στο συγκροτιμα μου, προσφατα γνωρισαν εναν τυπο απο τον Πειραια ο οποιος φτιαχνει απιστευτα λαμπατα χειροποιητα distortion πεταλια απο τον οποιον ηδη εχουν τσιμπισει απο ενα ο καθενας... Τωρα στο θεμα... Αγτο το συγκεκριμενο πεταλι ηχει πολυ καλυτερα απο καθε ενισχυτη η οποιοδηποτε αλλο πεταλι εχω ακουσει... Μπορεις να κοτσαρεις καμμια φωτογραφια,ετσι για το χαζι? .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται
zakky Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Τωρα δεν εισαι αντικειμενικος.... χαχαχαχα.... SOSte ta FREEkia...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 οποιος πιστευει οτι τα ψηφιακα εφε πεταλια κ συναφη δεν εχουν καλο ηχο αλλα ειναι ψευτικα κ αλλες τετοιες μπουρδες απλα δεν εχει ακουσει ποτε του σοβαρο ψηφιακο μηχανημα! εγω προτιμω το πεταλι να μου αρεσει στα αυτια κ να κανει τι δουλεια που θελω οπως την θελω κ ας ειναι ψηφιακο αναλογικο True bypass κ οτι αλλο θελει... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Archelaos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 οποιος πιστευει οτι τα ψηφιακα εφε πεταλια κ συναφη δεν εχουν καλο ηχο αλλα ειναι ψευτικα κ αλλες τετοιες μπουρδες απλα δεν εχει ακουσει ποτε του σοβαρο ψηφιακο μηχανημα! εγω προτιμω το πεταλι να μου αρεσει στα αυτια κ να κανει τι δουλεια που θελω οπως την θελω κ ας ειναι ψηφιακο αναλογικο True bypass κ οτι αλλο θελει... Δεν λεμε οτι τα αναλογικα ειναι τα υπεραριστα πεταλια σουπερ ντουπερ και ουαου που παιζουν τελεια σε οποιο μηχανημα και αν τα βαλεις! Αντιθετα το ολο θεμα δεν ειναι τοσο για την συγκριση οσο για το αν μας αρεσουν τα αναλογικα πεταλια. Παραθεσαμε οτι τα ψηφιακα μηχανηματα εχουν αλλη χροια πολλες φορες καλυτερη απο τα αναλογικα!αλλα δεν ειναι εκει το θεμα! So be Playful!
Thanocaster Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 ...Φαντασου τους πρωτοπορους της μουσικης που ακουμε τωρα... Σκεψου πως ο ηχος τους δεν μπορει να συγκριθει με οποιοδηποτε ψηφιακο εφε, οσο καλο και αν ειναι... :o :o :o Δηλαδή πρωτοπόροι παίχτες της εποχής μας, όπως είναι για παράδειγμα ο Bellamy ή ο Coxon ή ο Edge ή δεν ξέρω 'γω ποιος άλλος ΔΕΝ χρησιμοποιούν ψηφιακά εφέ; ??? ??? ??? Σημείωση: Μην μου πεις ότι ο τάδε από τους προαναφερθέντες δεν είναι πρωτοπόρος. Στη θέση του βάλε το 99% των κιθαριστών της εποχής μας.
George32 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεις να κοτσαρεις καμμια φωτογραφια,ετσι για το χαζι? Με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω μια φωτογραφια να το δειτε μαγκες! Ακόμη και από κλασσικούς μεγάλους high gain ενισχυτές σε 4x12? Πρεπει πραγματικα φιλε να το ακουσεις... θα το δανειστω, να το ηχογραφησω ... ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο ;p
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 ROTFLMAO!!!!!! Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
skantzos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ το μόνο αυστηρό Α/Β test :)που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν με ένα ψηφιακό και ένα αναλογικό delay. Κατάλαβα ότι δεν μπορώ να παίξω με φηψιακό, νιώθω τον ήχο "κρύο". Αυτό βέβαια είναι προσωπική προτίμηση. Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω βέβαια ότι ο κιθαριστικός ήχος δεν είναι hi-fi και δεν χρειάζεται να δώσουμε περιουσίες για να φτιάξουμε κάτι μου μας αρέσει ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση