Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ ας πούμε γουσταρω και Βανδή !@#$%^&*()!!!!!! :roll: :? :cry: :lol: :o :x :!: :arrow: Ου ρε!!! :D :D Τι μουσική της ή κάτι άλλο; Παιδιά και εγώ ψηφίζω System of a down. You are wrong f**ked and overatted...
Ztelioz Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2005 Όχι πως άκουσα κάποιο album φέτος, που να μ' αφήσει μ&%&*? παρ' όλα αυτά: 1) Porcupine Tree - Deadwing 2) Queens Of The Stone Age - Lullabies To Paralyze 3) System Of A Down - Mezmerize, Hypnotize www.myspace.com/pogr
gangster Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Αν και δεν αγοράζω πολύ φρέσκια μουσική. τα καλύτερα για το 2005: -Sigur Ros - Takk -Madrugada - The Deep End και μεγαλύτερη απογοήτευση (όχι ότι κακό, απλά είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου) : -Ulver - Blood inside one colour: black - and shades of grey
kokoman Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε,αλλά όλοι βάλατε στις προτιμήσεις σας δίσκους,που σε άλλα χρόνια (όχι πολύ παλιά,π.χ. πέρσυ)δεν θα ήταν ούτε στην πρώτη δεκάδα,άντε πεντάδα.Με το που είδα την ερώτηση,κάθησα και σκέφτηκα ποιος φετινός δίσκος μου έκανε κάποια - έστω - μικρή εντύπωση.Μάλλον κανένα!Και ήταν απελπιστικά απογοητευτικό όταν το συνειδητοποίησα.Το μόνο ίσως που κρατάω είναι η συνεργασία των Iron&wine-Calexico.Ας μην γελιόμαστε:είναι δίσκος αυτός των γνωστών καλών και μή εξαιρετέων Depeche mode ή πολύ περισσότερο των New order, που μετά από έναν eκπληκτικό δίσκο, μου βγάζουν ως καλύτερο τραγούδι τους το ...Crafty?Έλεος.Πραγματικά,από όσο θυμάμαι, φέτος πρέπει να είναι η χειρότερη μουσικά χρονιά τα τελευταία 15 χρόνια.¶ντε ίσως και να έβαζα με το ζόρι και το Mesmerize/hypnotize των S.O.A.D.Δεν λέω ο δίσκος των Coldplay (X&Y) μόνο κακός δεν είναι, αλλά μετά το "A rush of blood to the head" σας πάει η καρδιά να το ψηφίσετε για καλύτερο της χρονιάς?Για τους ίδιους λόγους, τον καινούριο των Franz Ferdinand?Oasis? (γέλια!).White Stripes? Υπάρχει κανένας που να του άρεσε περισσότερο από το Elephant?Ή μή χ...σω,μου κάνανε και τρελό όνομα τους Bloc Party.Από που κι ως που ρε παιδιά?Έτσι απλά ο καλός κόσμος σταμάτησε να βγάζει καλή μουσική?Παγκόσμια συνωμοσία μυρίζομαι παιδιά.Μου φαίνεται πως οι δισκογραφικές ξεκίνησαν τον κλεφτοπόλεμο.... :) Αααα,τώρα το θυμήθηκα:ένας πολύ-πολύ καλός δίσκος είναι των Devendra Banhart "Cripple crow" http://muzicon.blogspot.com/
pogue Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Με αφορμή την αναφορά του προηγούμενου φίλου, "στον" Devendra Banhart , θέλω να προσθέσω σ'αυτό το ύφος τρία ακόμη αριστουργήματα της φετινής χρονιάς , μαζί λοιπόν με το Cripple Crow του Banhart, σας προτείνω να ακούσετε οπωσδήποτε το album tou 'Sufjan Stevens - Illinois', το album του 'Matt Elliott - Drinking Songs' καθώς και το album από 'Antony & the Johnsons - I Am A Bird Now'.... (Το τελευταίο ειδικά, κάντε το και δώρο στην/ον αγαπημένη/ο σας , θα το λατρέψει...)
arpegios Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ θα πω το : The Faint - Wet from birth Αν και βγήκε τέλη 2004. Δεν είναι η μουσική που συνήθως ακούω, αλλά σίγουρα είναι ο καλύτερος και πιο πρωτότυπος δίσκος που άκουσα φέτος, βασικά μου αρέσει πολύ ο lo-fi electro ήχος του (και των υπόλοιπων αλμπουμ τους). Σίγουρα πάντως δεν γίνεται να μιλάμε για New Order και Depeche στα φετινά καλύτερα... leep is a symptom of caffeine deprivation.
leatherwolf Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ θα πω το “Ten thousand fists” από Disturbed. Έχω κολλήσει απίστευτα με αυτό το άλμπουμ. Οι System Of A Down δεν με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα ιδικά σε σχέση με τα 2 πρώτα. facebook.com/potergeist
Chaostar Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Circulus - The tip at the end of an envelope yet to be sent (απιστευτο psychedelic/folk/prog rock) Rhapsody - Symphony Of Enchanted Lands Pt. II Elvenking - Wyrm Των System τα καινουρια ειτανε ψιλομπαρουφες και κριμα γιατι μεχρι τωρα τα πηγαινανε καλα Rockinger Teleplikter
Baphomet Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 System of a Down και Mesmerize και για μένα... :wink:
fleamail Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2005 The Servant - The Servant Kaiser Chiefs - Employment Robert Plant - The Mighty Rearranger Αυτά είναι τα album που αγόρασα το 2005 και μπορώ να τα ακούω από την αρχή μέχρι το τέλος... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση