nikos17m Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας παιδια μολις αγορασα ενιχτητη απο το αγγλικο ebay και ο πωλητης θα μου το στειλει με fed ex economy ετσι μου ειπε οτι λεγετε.Θα χρειαστει να πληρωσω τπτ εξτρα οταν παραλαβω το δεμα? Ευχαριστω προκαταβολικα Νικος
nikos17m Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 καλα ρε παιδια τπτ?το fed ex economy ειναι καπιο οικονομικο πακετο απο οτι καταλαβα.Υπαρχει περιπτωσει να πληρωσω κατι για την παραδωση στο σπιτι?Δεν ξερω απο courier ειναι η πρωτη φορα που κανω τετοιους ειδους αγορα και θελω την βοηθεια σας.
vitali Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Fed Ex ? Από το ebay.co.uk το αγόρασες, αλλά ο πωλητής από που στο στέλνει ; Kairos
nikos17m Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 απο αγγλια μου το στελνει φορους δασμους κτλ ενοειται δεν θα πληρωσω απλα φοβαμαι μην θελει εξτρα χρηματα η fed ex για να στο φερει σπιτι.Τα μεταφορικα εννοειται τα εχω πληρωσει.Απλα ακουω διαφορα για ιδιωτικους courier και φοβαμαι.
g_georgop Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά όχι. Δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω. Έλεγξε στη σελίδα του τύπου που αγοράζεις τί λεει για international shipping και στο e-mail που σου έχει στείλει αν γράφει κάτι τέτοιο. Κανονικά πέρα απ'τα μεταφορικά δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω για Ευρωπαϊκή χώρα. Τέεεεεελειαα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση