Spiros Poullos Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Λογω ΚΡΙΣΗΣ αναλαμβανω εργολαβιες με χαμηλο κοστος Σπυρο μου .Αντε αστειευομαι καλη αρχη και αν χρειαστης βοηθεια εδω ειμαστε . thnx...βρηκα ενα μαστορα που εχει φτιάξει πολλά στουντιο και το mms στα εξαρχεια μου ειπε όχι πάνω από 7.000 και θα παιζω 24/7...είναι συστημενος και είναι καλος οπότε σκεπτομενος ότι τα υλικά και μονο θα μου πάνε πολλά γιατι ο μαστορας πχ θα τα παρει χονδρικη λέω να μη το ρισκαρω και να παω σε αυτον full floating δωμάτιο με εξαερισμο και κλιματισμο και πόρτα στην τιμη www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Ορίστε και μερικές εικόνες από το παρθένο και τσιμεντενιο ακόμα drumroom με το drumkit στημενο για να καταλαβετε καλύτερα το μεγεθος του χώρου www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
chembeast Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Όλα καλά αλλά ανέβασε το βαθύ στο σωστό σημείο..... ;D ;D ;D
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Όλα καλά αλλά ανέβασε το βαθύ στο σωστό σημείο..... ;D ;D ;D σε παρακαλω...αφου εχω το 14x12 rack tom, μήπως μπερδευτηκες με το floor tom? :o www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Nordic Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Mπυρε πως και μπορεις και παιζεις με τα τομ στημενα σαν κουζινα? Επισης συφωνω με chem δεν ζουμε στα 80's με 14χ12 τομ πανω στην κασσα... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Mπυρε πως και μπορεις και παιζεις με τα τομ στημενα σαν κουζινα? Επισης συφωνω με chem δεν ζουμε στα 80's με 14χ12 τομ πανω στην κασσα... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Κοιτα...καταρχην δεν εχω βρει ακόμα το στησιμο μου, αλλά η κουζινα που κολλάει? ::) Οσον αφορα τον chem θα σου πω ότι απλά εκανε ενα καυστικό σχόλιο μιας και είχαμε τον πήγασο τις προάλλες που τα ήξερε όλα. Επισης το σχόλιό του chem εχει να κάνει με το floor tom, όπως επίσης αν δεις καλύτερα δεν το εχω πάνω στην κάσα, εχω rack...ανόητε! :P ;D ;D ;D www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 ;D ;D ;D Σε 2 βδομάδες το ξεκινάω ;D ;D ;D ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 ξεκινάμε...? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
krknow Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Εχεις αργησει 3 βδομαδες ;D https://www.facebook.com/Adjusttheband/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση