.:DareDeviL:. Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Τι να συνδέσω και με τι?
savasa Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Τι να συνδέσω και με τι? η κεφαλή απο πίσω μαζί με τα midi δεν έχει και έξοδο για καρφι? δύο στρογγυλές δλδ?? απο κει όπως θα την έβαζες σε κονσόλα θα την βάλεις σε κάρτα ήχου και βουαλα!
.:DareDeviL:. Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά έτσι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα και να βάλω ήχους στη ντραμς αφού απλά θα μεταφέρω τον ήχο στο λαπτοπ...Τώρα με το cubase τι κάνω? Γιατί μου λέει no instrument? Πώς ανοίγει το addictive drums?
savasa Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 οκαυ δεν ξέρω καλά από συνδεσιμολογία ηλεκτρικής ντραμ γι'αυτό ρώτησα... μήπως χρειάζεται drivers το καλούδι απ'το plaisio?
.:DareDeviL:. Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν το χω πάρει ακόμα το καλώδιο και δεν έχω συνδέσει τα midi στο λαπτοπ γιατί δεν έχω κοντά τη ντραμς. Απλώς θέλω να δω αν δουλεύει και πώς δουλεύει όπως έκανα με to superior χρησιμοποιώντας το toontrack solo
dalla_vale Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 Kαι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι περίπου. Έχω cubase 4 (να 'ναι καλά ένας φίλος που έχει που δουλεύειι το 5 και του το τσίμπησα για ψίχουλα ;D ) και το ez drummer. Έχω λύσει αυτό που αναφέρεις (που πατάς το τυμπανο-πιατίνι και δεν ακουγεται καν) με την εγκατάσταση των asio4all (καθώς και εγώ σε λάπτοπ θα το δουλέψω). Το άνοιγμα των vst γίνεται πατώντας f11 και εκεί που σου λέει no instrument πατάς και επιλέγεις οτι θέλεις (πχ ezdrummer). Περιμένω να τελειώσει αυτή η ρουφιάνα η εξεταστική να πάρω το midi->usb καλώδιο. Να ρωτήσω, μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το pc και τα cubase/ezdrummer για να γράψω κάποια πράγματα (καμια βλακειούλα για να περνάει η ώρα) όπως πχ στο guitar pro;;
.:DareDeviL:. Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά αγόρασα το midi interface και σύνδεσα τη ντραμς με το λαπτοπ αλλά πάλι δεν έβγαλα άκρη. Ανοίγω το addictive drums kai to superior drummer αλλά όταν χτυπάω τα τύμπανα δεν ακούγεται ο ήχος του προγράμματος. Τι πρέπει να κάνω? Καμιά ρύθμιση στη ντραμς ή στα προγράμματα ή στο καλώδιο? Πείτε οι σχετικοί...
koxcygr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Πατα το κουμπακι του μονιτορ. Το κουμπακι με το ηχειακι πανω στο καναλι του vst :)
.:DareDeviL:. Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Ποιο κουμπάκι ρε φίλε? Δε βλέπω τίποτα.... ;D Έχω το Nuendo 4.3 και τη Roland TD-9KX. Τι πρέπει να κάνω? Μόνο αυτό το κουμπάκι είναι? Τίποτα άλλο? Πείτε μάγκες...
koxcygr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 ΕΔΩ Να σου πω. Οταν βαρας τα τυμπανα περνει σημα στο midi chanell σου ????Οχι ηχο ΣΗΜΑ. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση