schafferbfg Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 2 metalcore τραγούδια .. χθες τα ηχογραφήσαμε ..έχουν πολλά λάθη..live ηχογράφηση..σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σας..περιμένω απόψεις Its_All_About_First_Impressions.mp3 Rock..Dust..Light..Star
schafferbfg Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 δεν μ αφηνει να ανεβασω το αλλο ??? :-X Rock..Dust..Light..Star
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ακουτε πολυ Funeral For A Friend ε? ;D What frequency are YOU getting?
schafferbfg Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ακουτε πολυ Funeral For A Friend ε? ;D καμιά σχέση! ;D Rock..Dust..Light..Star
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 1ον να πω ότι είμαι καθαρά εναντίων σε όλα αυτά τα "....core" είδη!!! Το κάθε συγκρότημα για να δείξει ότι παίζει κάτι καινούριο παίρνει ένα είδος και βάζει την λέξη core στο τέλος και ΜΠΑΜ κάτι καινούριο... (δεν το λέω για εσάς παιδιά για αυτούς που το κάνανε μόδα το λέω) Το κομμάτι είναι καλό γενικά αν και η φωνή του τραγουδιστή θέλει πολύ δουλειά. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Οι κιθάρες δεν ακούγονταν τόσο καλά όσο θα ήθελα και πάρα πολύ παραμορφωμένες χάνοντας στην ουσία τον χαρακτήρα τους... Χαμηλώστε λίγο το gain δεν είναι ντροπή... (εμένα πάντως πιο πολύ μου θύμισε Killswitch engage) LA ROJΑ ARMADA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση