bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά πιστεύω πως το αγγλικό Computer Music το έχω πετύχει στην Αθήνα μερικές φορές... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
stratigos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Θα το ψαξω λοιπον να δουμε αλλιως θα κανω τη συνδρομη που μου λεει και ο φιλος pascal πιο πανω.Γιατι ενταξει , ολα μπορεις να τα βρεις στο internet αλλα εκει ειναι αλλιως.Το περιοδικο που το περνεις παντου και ειναι και μαζεμενα ολα μαζι.Διαβαζεις και κατι παραπανω που δεν θα το εψαχνες μονος σου , μαθαινεις και κατι.Ειναι καλο που εχουνε και πολλα tutorials για διαφορα πραγματα μεσα.
pascal Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, το βρίσκεις και στην Αθήνα. Αλλά άλλο 6 ευρώ και άλλο...12 :)
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Θα το ψαξω λοιπον να δουμε αλλιως θα κανω τη συνδρομη που μου λεει και ο φιλος pascal πιο πανω.Γιατι ενταξει , ολα μπορεις να τα βρεις στο internet αλλα εκει ειναι αλλιως.Το περιοδικο που το περνεις παντου και ειναι και μαζεμενα ολα μαζι.Διαβαζεις και κατι παραπανω που δεν θα το εψαχνες μονος σου , μαθαινεις και κατι.Ειναι καλο που εχουνε και πολλα tutorials για διαφορα πραγματα μεσα. Συμφωνώ απόλυτα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
stratigos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ναι αλλο 6 και αλλο 12 εχεις δικιο.Εγω δεν εχω προβλημα.Γενικα παραγγελνω απο το internet πραγματα και αμα ειναι μεγαλη η διαφορα ή ακομα και διπλη οπως λες τοτε με μια θα γινει η συνδρομη! ;D ;)
iliasbass Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2010 απο οτι θυμαμαι το εβρισκα τευχος παρα τευχος... και οποτε δεν το εβρισκα υπηρχε η εκδοση... 2 τευχη προσφορα... >:( οποτε λεω δεν αξιζει οι τυποι μας κοροιδευουν κεραυνοπουλο εν δραση!!!
stratigos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Κοροιδια δε λες τιποτα! Και μαλιστα στο επακρο.Πηγα σημερα το βραδυ σε περιπτερο με ξενο τυπο για να δω αν εχει κανενα ξενο computer music ή κατι τετοιο , και τι να δω.2 ελληνικα περιοδικα computer music μονο 5,90 ελεγε.Αν και δεν θα τα επαιρνα εριξα μια ματια του ποτε ηταν.Ελεος 2006?????Εχουμε 2010.Η τεχνολογια εχει ξεφυγει και μας δινουν οτι τους απομεινε?Ντροπη!Αλητες.Καλυτερα να τα χαρισουν αμα τους εχουν μεινει!
Data_Panik Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Θα το ψαξω λοιπον να δουμε αλλιως θα κανω τη συνδρομη που μου λεει και ο φιλος pascal πιο πανω.Γιατι ενταξει , ολα μπορεις να τα βρεις στο internet αλλα εκει ειναι αλλιως.Το περιοδικο που το περνεις παντου και ειναι και μαζεμενα ολα μαζι.Διαβαζεις και κατι παραπανω που δεν θα το εψαχνες μονος σου , μαθαινεις και κατι.Ειναι καλο που εχουνε και πολλα tutorials για διαφορα πραγματα μεσα. προπαντως το παιρνεις μαζι σου στο WC εεεε στο αναγνωστηριο ηθελα να πω.... ;) Presets Suck!
novalaptop Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2011 το future music και το sound on sound(πιο επιστημονικο) ειναι οτι καλυτερο υπαρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση