Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Μην τους παρεξηγείτε, οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ένα τίτλο που δικαιωματικά στην συνείδησή μας τους έχει απονεμηθεί "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ"...

Tigka metal!!!

Δημοσιευμένο

Μην τους παρεξηγείτε, οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ένα τίτλο που δικαιωματικά στην συνείδησή μας τους έχει απονεμηθεί "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ"...

:lol: :lol: :lol: :lol: σωστοοοοοοοςςςςς...ςςςς (αν και υπάρχουν ψιλοεξεραίσεις....)

In Fender Strat we trust!

Δημοσιευμένο

Καλα,καλα..αν δεν εχουν παρει τηλ εως και την παρασκευη,θα παω απο εκει μαζι με τα εμαιλ του P.Vigier,και θα τους κανω ρομπα για να μη νομιζουν οτι εχουν να κανουν με παιδακια 18 χρονων...

Δημοσιευμένο

Ακουστε τι εγινε αγαπητοι φιλοι....

Δεν με ειχαν παρει τηλ εως και εχθες το βραδυ,ετσι λοιπον στα καπακια στελνω mail στον P.Vigier kαι του εξηγω την κατασταση,οτι δηλαδη δεν γινεται να απαντα ο ιδιος ο κατασκευαστης σε εναν κοινο καταναλωτη σε 25 λεπτα και να μην μπορει ο αντιπροσωπος να επικοινωνησει μεσα σε 4 μερες.

Σε 30 lepta λαμβανω απο τον υπευθυνο του Νακα στην Παιανια mail στο οποιο με λιγα λογια,τα μπαλωνε λεγοντας οτι ελειπε απο το γραφειο του και δεν ειχε μιλησει με Vigier,eno την Τριτη μου ελεγαν οτι εκεινος δεν τους απαντα απο Γαλλια.Μου απαντα επισης και ο P.Vigier zητωντας μου συγγνωμη και με διαβεβαιωνει οτι ενημερωσε ο ιδιος τον Νακα(τους ξεχεσε δηλαδη)...

Σημερα το πρωι μου στελνουν 2 email για το πως θελω να ειναι η κιθαρα και τελικα την παρηγγειλα,αλλα μιλησα και στο τηλ μαζι τους.

Φερθειτε σαν εππαγελματιες,γιατι δυστυχως μονο ετσι καταλαβαινουν,εχουν χεσ...α,τα παιδια που απλα θελουν μια κιθαρα.

Τι να κανουμε......

Δημοσιευμένο
Μην τους παρεξηγείτε' date=' οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ένα τίτλο που δικαιωματικά στην συνείδησή μας τους έχει απονεμηθεί "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ"...[/quote']

8O

Μπράβο, μπράβο… Μια χαρά τα πάνε τα παιδιά, αν δεν ήταν και αυτός ο περίεργος τύπος ο monsieur P.Vigier να χαλάει την πιάτσα και την ησυχία τους ίσως τα πήγαιναν ακόμα καλύτερα…

¶ντε και Champions League…(αφού είναι δικαιωματικά πρωταθλητές Ελλάδας).

:D

Tigka metal!!!

Δημοσιευμένο

Φιλε WhiteNoise μου φαινεται δεν βλεπεις το post μου..αν δεν τα ειπα σε αυτους και τους ξεμπροστιασα στον P.Vigier ,σε ποιους τα ειπα παλικαρι μου?Σ σενα μηπως?

Η δουλεια μου εχει να κανει καθημερινως με εκατονταδες πελατες απο εσωτερικο και εξωτερικο και αν ειναι κατι που γνωριζω φιλε ειναι οι πωλησεις και το μαρκετινγκ,για αυτο χαλαρωσε..Δεν σου ζητησαμε λυση,απλως παραθετουμε τα γεγονοτα...

Δημοσιευμένο

φίλε μου χαιρόμαστε ιδιαίτερος που ήρθες στην παρέα μας και συμμετέχεις στις συζητήσεις μας αλλά μερικά θέματα έχουν πλέον εξαντληθεί σε απίστευτο βαθμό εδώ και πολύ καιρο και καταντάνε βαρετά εως γραφικά...

εγώ να δεις με πόσους νταλαβεριζομαι καθημερινά και αν ξέρω απο κακή εξυπηρέτηση..

ο νάκας και ο νάκας και ο νάκας!!!! 8O (επιμένω :D :D )

σε πειραζω!!!

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...