Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Νομιζω καπου εδω μεσα ειχα διαβασει κατι μου αρεσε παρα πολυ:

"Mαγκια ειναι να μπορεις να παιξεις 5000 νοτες το δευτερολεπτο και να μην το ξερει ΚΑΝΕΙΣ!"

Παντως, τον σφογλι δεν τον ηξερα, αλλα μου αρεσε αρκετα...

• Απαντήσεις 98
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator
Δημοσιευμένο

Νομιζω καπου εδω μεσα ειχα διαβασει κατι μου αρεσε παρα πολυ:

"Mαγκια ειναι να μπορεις να παιξεις 5000 νοτες το δευτερολεπτο και να μην το ξερει ΚΑΝΕΙΣ!"

Δεν ξέρω αν κάποιος το είπε έτσι, αλλά θα είχε ενδιαφέρον αν κάποιος που μπορεί να παίξει 5000 νότες per sec, τελικά να παίζει 5 και με ουσία.

Απλά μια σκέψη...

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Παντως, τον σφογλι δεν τον ηξερα, αλλα μου αρεσε αρκετα...

ακουσε τον λιγο ψαξε και αλλα βιντεο του.......και αυτα με τον  LABRIE  σε κατι live του στο youtube ...ειναι απιστευτος και γραφει φανταστικα σολο.........πολυ μελωδικα,εγω εχω παθει πλακα εχει γινει μεσα στους 3 αγαπημενους μου

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

το πιο ωραίο που είδα είναι του ελληνα που είναι καθαρες νοτες χωρις παραμορφωσεις κλπ.

Παιζει μια νοτα σε καθε χτυπημα της χορδης.... Οχι σαν τους αλλους που με μια κινηση του χεριου της πενας παιζουν 10 νοτες.... (με τη βοηθεια των μηχανηματων)

Παντως αυτο που διαπιστωσα είναι ότι στην ελλαδα εχουμε λογω του μπουζουκιου απιστευτα γρηγορους. Ενας απλος επαγγελματιας μπουζουξης είναι πιο γρηγορος απο ολους αυτους που ειδα στις τρεις σελιδες.... και σιγουρα πιο καθαρος καθαρος...

Δημοσιευμένο

το πιο ωραίο που είδα είναι του ελληνα που είναι καθαρες νοτες χωρις παραμορφωσεις κλπ.

Παιζει μια νοτα σε καθε χτυπημα της χορδης.... Οχι σαν τους αλλους που με μια κινηση του χεριου της πενας παιζουν 10 νοτες.... (με τη βοηθεια των μηχανηματων)

Παντως αυτο που διαπιστωσα είναι ότι στην ελλαδα εχουμε λογω του μπουζουκιου απιστευτα γρηγορους. Ενας απλος επαγγελματιας μπουζουξης είναι πιο γρηγορος απο ολους αυτους που ειδα στις τρεις σελιδες.... και σιγουρα πιο καθαρος καθαρος... (και μιλαμε για την ελλαδιτσα με τα 10 εκ. πληθυσμό)

Δημοσιευμένο

Οχι σαν τους αλλους που με μια κινηση του χεριου της πενας παιζουν 10 νοτες.... (με τη βοηθεια των μηχανηματων)

Τι εννοείς "με τη βοήθεια των μηχανημάτων"?  ???

Δημοσιευμένο

Δεν ξέρω για κιθαρίστα αλλά για ντράμμερ σιγουρα είναι είναι ο Nick Mason.

Με την Maserati birdcage (700hp) άντε πιάστον!

Maserati-Birdcage-Nick-Mason_-_2005.jpg.9ad4a4c19c9dc0fedfc9c89fe7cbed7e.jpg

Thank God for the rain....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...