koraxprs Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2010 Επαναφέρω το θέμα γιατί επείγομαι και πρέπει άμεσα να δω τι θα κάνω :( Έχω ένα δέμα από Γερμανία κλασσικά (όχι μουσικό βέβαια, καμία σχέση) το οποίο πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχω στα χέρια μου μέχρι αύριο... Και αρχικά δεν ανησυχούσα γιατί ο Γερμανός με ειδοποίησε ότι το είχε στείλει ήδη από την περασμένη Πέμπτη το πρωι με DHL και είπα εντάξει το αργότερο Πεμπτη (σήμερα) θα το έχω... Ακόμα όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση και ο ταχυδρόμος έχει έρθει ήδη!! Ζήτησα να μου στείλει το tracking number και περιμένω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Ξαναλέω ότι είναι μεγάλη ανάγκη να το έχω μέχρι αύριο... Ευχαριστώ :) Update: Έλαβα το tracking number, στο site των ΕΛΤΑ κλασσικά βγάζει δεν υπάρχει, παίρνω τηλέφωνο στο 80011κλπ και μου λέει η υπάλληλος "Σήμερα έφυγε από Γερμανία" :o :o Αυτό απλά δεν παίζει γιατί κοίταξα το tracking της ίδιας της DHL και λέει αναλυτικά (και με ώρες) ότι το δέμα έχει φύγει από το μεσημέρι της Παρασκευής 12/02 (απόλυτα λογικό) και εδώ κάνουν τις πάπιες!! Προσπαθώ και με το υποκατάστημα που με εξυπηρετεί αλλά πρέπει να περιμένω να κλείσει για να πάρω τηλέφωνο, τώρα έχει κόσμο λέει >:( . Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα??? >:( >:( Αν μπορεί κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω... :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση