aggelos_ Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Μήπως ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να εξομοιώνει κονσόλα;
warpie Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 που να εξομοιώνει καπια συγκεριμενη κονσόλα η' γενικα τα χαρακτηρηστικα και τη χρηση μιας κονσολας (για εκπαιδευτικους λογους πχ)?
aggelos_ Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό που θέλω κυρίως είναι μία απλή κονσόλα στον υπολογιστή για να μπορώ να φτιάχνω τις εντάσεις κ.λπ, σε διαφορετικά κανάλια επειδή μόλις πριν λίγες μέρες άρχισα να ασχολούμαι με το Cubase και δεν ξέρω πως να το κάνω εκεί.
vangelisorfas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 To ίδιο το Cubase έχει εικονική κονσόλα. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα! Είναι ένα από τα βασικά κουμπιά στο μενού του. Δε θα δυσκολευτείς να το βρεις... www.okband.gr
roussos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 συμπληρωμα:mixer το λεει το μενου του cubase. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.
Samplist Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Το κουμπί F3 στο πληκτρολόγιο είναι το shortcut για τη κονσόλα του cubase, χρήσιμο να το θυμάσαι γιατί θα σου χρειάζεται συχνά πυκνά να πηγαίνεις εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση