ELIANIOS Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 E, μα τώρα τι συγκρίνεται και εσείς? Αν θέλετε Fender-ίσια καθαρά παρ'τε έναν... Fender! ;D ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 E, μα τώρα τι συγκρίνεται και εσείς? Αν θέλετε Fender-ίσια καθαρά παρ'τε έναν... Fender! ;D ο Rivera του Fleamail ειναι ενα εξαιρετικο αντιγραφο του Fender Pro Reverb (με καποιες μικροδιαφορες), μονο που επειδη ειναι πολυ καλυτερα κατασκευασμενος & με καλυτερα απο τους νεους Fender και ετσι εχει..δυστυχως καλυτερα καθαρα απο τους περισσοτερους νεους Fender...... ;D ετσι κι αλλοιως απο τις..100 μαρκες ενισχυτων vintage style που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη οι...90..αντιγραφα καποιας σχεδιασης του Leo ειναι....(οι υπολοιποι ειναι αντιγραφα της VOX... ;D) τα καλυτερα ..φεντερισια καθαρα που εχω ακουσει εγω τα εχει ο Mesa Boogie Mark 1 (ενα εξαιρετικο & κομπακτ αντιγραφο του twin reverb) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
myster_maze Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Mα οι νέοι Fender δεν είναι... Fender! ;D Άντε μέχρι κάποιους Silverface... Έχω παίξει με Mark I και Reissue και Original. Πολύ καλός ενισχυτής και όντως με Fender-ίσια καθαρά! Απλά είναι λίγο ακριβός.... με τα ίδια χρήματα θα προτιμούσα να αγοράσω έναν Fender.
kaisos Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 άλλαξα χθες το βράδυ τελικές, θα δώ σήμερα τι παίζει. πήρα ένα ζευγάρι sovtek δηλαδή οτι βρήκα ευκαιρο στα μαγαζιά. Τελικα με τις καινούριες λάμπες όλα ok. για τα λεφτά που κοστίζει ο ενισχυτής είναι super... λίγο πιο ελαφρυς να ήταν...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Mα οι νέοι Fender δεν είναι... Fender! ;D Άντε μέχρι κάποιους Silverface... Έχω παίξει με Mark I και Reissue και Original. Πολύ καλός ενισχυτής και όντως με Fender-ίσια καθαρά! Απλά είναι λίγο ακριβός.... με τα ίδια χρήματα θα προτιμούσα να αγοράσω έναν Fender. Iδέα μου ή είναι λίγο πιό Hot (μιλάω για λειτουργία) οι MESA Mk I ??? από όλους τους παλιούς FENDER? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
myster_maze Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Όχι, δεν είναι πιο Hot. Από ό,τι θυμάμαι τάση ανόδου και αρνητική bias είναι τα ίδια με έναν Fender. Δεν έχει και ρυθμιζόμενο bias και τις λυχνίες τις κρατάει στο κλασικό 60-70% Dissipation, ανάλογα με το τι λυχνίες θα κάτσουν πάνω. Μόλις τσέκαρα και μερικά σχέδια για επιβεβαίωση. Η Boogie έχει τάση ανόδου 450V και το bias στα -52V, όπως οι περισσότεροι Fender.
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Ακριβως,για αυτο και οσο πιο "χεντρουματες" λυχνιες του βαλεις τοσο πιο...τερας ακουγεται στα καθαρα (με Philips 7581A απλα σκοτωνει) . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δηλαδή ούτε τους τύπους δεν κράτησε η MESA ;D ;D ;D ;D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Ε,ενταξει μετα το εριξε στο high gain...... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση