kostas80 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά..... Αυτοί οι ενισχυτές είναι σκυλιά μαύρα...... αλλά σπάνια θα βρεθεί και κάποιος Γκαντέμης, έτσι γίνεται. Το πιθανότερο είναι να ήμουν ένας απο αυτούς τότε .. ::) Μπορεί να ήταν και η παρτίδα , τι να πώ. ΑΑΑΑ είναι και σπάνιο σχετικά χρώμα : emerald green 8) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
myster_maze Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 εμένα ενώ παίζει κανονικά μια απο τις 2 6L6 έχει ένα τρίξιμο το οποίο μόλις την ακουμπίσω με κάτι σταματά. Δεν δείχνει καμμένη και ανάβει κανονικά. Θέλει αλλαγή ή να κάνω κατι άλλο; Mην το σκέφτεσαι καν! Η συγκεκριμένη έχει αρχίσει να τα παίζει. Άλλαξέ τες! Βάλε ένα καλό ζευγάρι να βελτιωθεί και ο ήχος σου. Ό,τι πρέπει για τις εγγραφές! ;)
fleamail Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά..... Αυτοί οι ενισχυτές είναι σκυλιά μαύρα...... αλλά σπάνια θα βρεθεί και κάποιος Γκαντέμης, έτσι γίνεται. Ε όχι και σκυλιά μαύρα! Εγώ μόνο ιστορίες τρόμου έχω να σου πω! Τριξίματα που τον κάνουν εντελώς ακατάλληλο για ηχογράφηση, καμένες ασφάλειες, συχνό πρόβλημα με τις τελικές, γενικά έχω αγανακτήσει! Φυσικά από ήχο σκοτώνει, αλλά! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
studio54GR Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Εγώ έχω έναν Deville και ο κολλητός μου έναν Deluxe..... Τσικ δεν έχουν κάνει ακόμη.... Μάλιστα του φίλου μου πρέπει να έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ μη αλλαγής λάμπας. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ignantios Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 δεν εχει κανει τσικ εδω και 6 χρονια και μαλιστα φετος αλλαξα τελικες για πρωτη φορα...με παιξιμο ενα 2ωρο τουλαχιστον την ημερα........... RUN FOREST....RUN!!!!
myster_maze Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Η αλήθεια είναι ότι, όντως είναι σκυλιά oι Hot Rod και ακολουθούν οι Classic (Peavey). Αλλά έχουν δυο-τρία αδύνατα σημεία που αν αρχίσουν τα προβλήματα εκεί, ταλαιπωρούν! Τα οποία είναι βάσεις, πυκνωτές, επαφές(κλέμες) και τα jack εισόδου. Και όχι ότι είναι κάτι σοβαρό ή τρομερά δύσκολο, αλλά θέλουν περιποίηση από καλά χέρια! ;D
fleamail Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά τι σχέση έχει ο ενισχυτής με το πόσο κρατάνε οι λάμπες ή με το πότε θα σου καπνίσει εσένα να αλλάξεις! Αν θέλεις τις κρατάς και μια ζωή, όλο και κάτι θα ακούγεται στο 10! ;D Με το ποιο προσεγμένο bias 6 χρόνια τελικές με 2 ώρες παίξιμο την ημέρα είναι απλά παράλογο! Όχι ότι θα πάθουν κάτι αλλά τα τελευταία, τουλάχιστον, 3 χρόνια δεν έπαιρνες από τον ενισχυτή σου αυτό που έπρεπε! Εγώ εδώ μιλάω για ποιότητα κατασκευής, και κυρίως για καταστάσεις ηχογράφησης όπου και ο ενισχυτής πρέπει να είναι παντελώς αθόρυβος χωρίς τριξίματα, παραπάνω φύσημα από το φυσιολογικό κτλ κτλ! Δεν μιλάμε για αντοχή στον χρόνο, ήχο και τέτοια! Από την άλλη δεν ξέρω, ο συγκεκριμένος είναι ούτε ενός έτους οπότε μπορεί να έχει αλλάξει κάτι στην ποιότητα κατασκευής και να είσαστε εσείς με τους παλιούς οι τυχεροί! Από ήχο πάντως σκοτώνει, ότι καλύτερο για φεντερίσια καθαρά μετά τον rivera μου ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
kaisos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 άλλαξα χθες το βράδυ τελικές, θα δώ σήμερα τι παίζει. πήρα ένα ζευγάρι sovtek δηλαδή οτι βρήκα ευκαιρο στα μαγαζιά.
studio54GR Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά τι σχέση έχει ο ενισχυτής με το πόσο κρατάνε οι λάμπες ή με το πότε θα σου καπνίσει εσένα να αλλάξεις! Αν θέλεις τις κρατάς και μια ζωή, όλο και κάτι θα ακούγεται στο 10! ;D Με το ποιο προσεγμένο bias 6 χρόνια τελικές με 2 ώρες παίξιμο την ημέρα είναι απλά παράλογο! Όχι ότι θα πάθουν κάτι αλλά τα τελευταία, τουλάχιστον, 3 χρόνια δεν έπαιρνες από τον ενισχυτή σου αυτό που έπρεπε! Εγώ εδώ μιλάω για ποιότητα κατασκευής, και κυρίως για καταστάσεις ηχογράφησης όπου και ο ενισχυτής πρέπει να είναι παντελώς αθόρυβος χωρίς τριξίματα, παραπάνω φύσημα από το φυσιολογικό κτλ κτλ! Δεν μιλάμε για αντοχή στον χρόνο, ήχο και τέτοια! Από την άλλη δεν ξέρω, ο συγκεκριμένος είναι ούτε ενός έτους οπότε μπορεί να έχει αλλάξει κάτι στην ποιότητα κατασκευής και να είσαστε εσείς με τους παλιούς οι τυχεροί! Από ήχο πάντως σκοτώνει, ότι καλύτερο για φεντερίσια καθαρά μετά τον rivera μου ;D Ομοίως μετά τους RIVERA μου και τον Brunetti θα έλεγα κι εγώ.... ;D ;D ;D ;D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
myster_maze Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 E, μα τώρα τι συγκρίνεται και εσείς? Αν θέλετε Fender-ίσια καθαρά παρ'τε έναν... Fender! ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση