nikosgi Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Αφιερωμενο στον Blue, στον mij (στο ειπα πως θα ερθει, ;D) και στον παραγωγο μου (δεν τον αναφερω, αν θελει ας μιλησει ο ιδιος ;) ) Django με ελληνικο στιχο... που με εκφραζει απολυτα ! μην βλεπετε την godin stο βιντεοκλιπ, η κιθαρα που χρησιμοποιησα ειναι μια κανονικη "γυφτικη" ...
blue Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ για την αφιέρωση ! Στα έχω πει απο κοντα (είναι προφανως το αγαπημένο μου απο το συγκεκριμένο προτζεκτ) και θα στα ξαναπώ σύντομα μπορεί και σήμερα :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
mij Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Νίκο τι να λέμε τώρα... Πάρα πολύ καλό!!! (ευχαριστώ και εγώ για την αφιέρωση!) Και δε μου λες....θα βγεις και σε...πρωινάδικο;;;;; ;D ;D ;D
pacoman Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Φίλε Νίκο,τα σέβη μου.Εξαιρετικό δίχως άλλο!!Συγχαρητήρια. :) moto perpetuo
nikosgi Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Και δε μου λες....θα βγεις και σε...πρωινάδικο;;;;; ;D ;D ;D Καλομελετα και ερχεται...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Απίθανος Νίκο! Δε μου λες, δε μας κάνεις ένα καλό καλό spam, να μάθουμε που θα αγοράσουμε κανά CD? Αν δε στηρίξουμε τους δικούς μας (φυσικά να αξίζουν, που εσύ το αξίζεις και με το παραπάνω), ποιούς θα στηρίξουμε; Απίθανο λοιπόν το κομμάτι (και γούσταρα και στίχους...) /ο συνονόματος Νικόλας Home - Editions Musica Ferrum
THEOD Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ καλοι Ο μπασιστας εχει ξεφυγει ....τον ειχα δει και με τον Μ.ilegal , παντα βγαζει πολυ κεφι στις συναυλιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση