hampis Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 και εγω το λυνω παντα ξεχωριστα η σελα και το κατω μερος.Μπορεις για προστασια τη σελα να τη βαζεις σε καμια τσαντουλα αφου διπλωνει και η πλατη. Προσεξε να μη σφιγγεις υπερβολικα τις 2 βιδες κατω απο τη σελα γιατι οταν καθεσαι ''κλειδωνει'' και δυσκολα ξεσφιγγουν μετα.Εκτος και εαν εισαι 45 κιλα ;D
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Προσεξε να μη σφιγγεις υπερβολικα τις 2 βιδες κατω απο τη σελα γιατι οταν καθεσαι ''κλειδωνει'' και δυσκολα ξεσφιγγουν μετα. η λυση ειναι να εχουμε μαζι μας μια πενσα πολλες φορες σε στουντιο και λαιβ (σε βασεις κτλ) ειναι σφιγμεννα τιγκα και συνηθως η λυση βρισκεται κανοντας πενσα τις μπακετες μας...εγω εχω προτιμησει την ετοιμη πενσα www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
dalla_vale Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2010 Πωωω μεγάλο μανίκι αυτό... Να κάθεσαι να προσπαθείς να στήσεις βάσεις, rack, σκαμπό κλπ όπως σε βολεύουν, και να χεις και τον προηγουμενο που την είδε Τσακ Νόρις να έχει σφίξει πεταλουδες (έτσι δε λέγονται;; ??? ), βίδες σε σημείο που έχουν γίνει ένα με το σίδερο. ΕΛΕΟΣ! Σόρρυ για το offtopic αλλά είπα να πώ τον πόνο μου με αφορμή το ποστ του beeros. ;D
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Σόρρυ για το offtopic αλλά είπα να πώ τον πόνο μου με αφορμή το ποστ του beeros. ;D καλα δεν ειπες και τιποτα κακο...ο πονος ειναι όλων μας... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
hampis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 η λυση ειναι να εχουμε μαζι μας μια πενσα πολλες φορες σε στουντιο και λαιβ (σε βασεις κτλ) ειναι σφιγμεννα τιγκα και συνηθως η λυση βρισκεται κανοντας πενσα τις μπακετες μας...εγω εχω προτιμησει την ετοιμη πενσα Σωστος εχω και εγω παντα μια πενσα μαζι μου και τη χρησιμοποιησα μια φορα.Αυτο που δεν εχω καταλαβει με τις κατω βιδες ειναι τι ρολο παιζει η ''στρογγυλη'' και τι η περαλουδα και εαν πρεπει να υπαρχει μια σειρα στο σφιξιμο, δηλ πρωτα η στρογγυλη ή το αναποδο ???
chembeast Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Πρώτα η στρογγυλή (το παξιμάδι) ώστε να έρθει στο επιθυμητό χαλαρό σφίξιμο ίσα ίσα να το αγκαλιάσει και μετά σφίγγεις καλά με την πεταλούδα. ;)
nioniakis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 αχ... μηχανολογοι καταντησαμε ;D ;D τούπαπα κουτρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση