Vaisilis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 η οριανθη παντως πιθηκιζει πολυ! http://www.youtube.com/user/psofoss
Pointy Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Η Orianthi πρεπει να ειναι ο ανθρωπος που ευνοηθηκε απο το θανατο του Michael Jackson περισσοτερο απο καθε αλλον στον πλανητη! Αν ειχε κανει απλα την περιοδια του σιγουρα δε θα της εδιναν ολη αυτη τη σημασια. Τα ανωτερω δεν αποτελουν και σχολιο ή κριτικη για το παιξιμο της :).
trigga Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 η οριανθη παντως πιθηκιζει πολυ! Αν σου ζητησει μπανανα μην τυχον και της δωσεις ομως!!
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Μπιστολιάζει; Τι εννοείτε με αυτό αγαπητέ μου; Το ξεφυλλίζει το τετράδιοοο... Τον απλώνει τον τραχανάαα... Κι άλλα τέτοια... ;D On topic, μια χαρά η κοπελίτσα, αν δεν είχε κοννέ και... τους γνωστούς αδένες δε νομίζω να'ταν εκεί που είναι, αλλά μπράβο της όπως και να'χει. Το κομμάτι όντως φωνάζει Vai.
neeq Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Ωραια κοπελα, τα κιθαριστικα κομματια δε μπορω να τα ακουω ετσι κι αλλιως, αλλα θα μπορουσαν στα βιντεο κλιπ να βαζουνε καλωδια στην κιθαρα :-\ Στο δευτερο μαλλον της το ειπανε και εβαλε :P
Vaisilis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Αν σου ζητησει μπανανα μην τυχον και της δωσεις ομως!! αμα την δει η μπανανα αβαφτη θα τρεχει... http://www.youtube.com/user/psofoss
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Μιλάμε για το άτομο που πήρε το gig του Michael Jackson... Ό,τι και νάναι πρέπει να παίζει και "κάτι" (ίσως και κάτι παραπάνω από "κάτι"...) Ήταν ίσως από τα πιο περιζήτητα gigs του πλανήτη. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
ignantios Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 On topic, μια χαρά η κοπελίτσα, αν δεν είχε κοννέ και... τους γνωστούς αδένες δε νομίζω να'ταν εκεί που είναι νταξ..........αδενες........που το ξετρυπωσες ρε ατιμε....... ;D ;D ;D ;D? καταχωρηθηκε :P RUN FOREST....RUN!!!!
kostaras75 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Παντως εμενα κατι σε ''οργιανθη'' μου κανει το πραγμα θεος να με συγχωρεσει βρε παιδια...δεν λεω καλα παιζει και εχει ταλεντο αλλα κατι θα ξερει παραπανω ο φιλος ignantios και εκανε το σχολιο..... γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την μπιστολιαζει ο vai? ;D Εγω παντως με χιλια θα την αφηνα να μου παιξει......και να χαλαρωνω ;)
spiros69 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 πες τα Ιγναντιε ......κανελωνει το ρυζογαλο...αλευρωνει το πομολο....πολυ φασαρια για το τπτ....ντιμι κι εγω σελω το ιδιο απο την κοπελλα....σελω κι εγωωωωωω :P seven deadly sins..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση