Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλημέρα καταρχήν και επειδή ειναι το πρώτο θέμα που ανοίγω ελπίζω να μην εχω κάνει κάποιο λάθος. Έπεσε στα χέρια μου πρίν μερικές μέρες, τύχαια, μια Vester. Τη κιθάρα δεν μπορώ να την ακούσω δυστηχώς γιατι τα καλώδια είναι, αν όχι κομμένα, τουλαχιστον σε αθλία κατάσταση. Αξίζει να κάτσω να ασχοληθώ? Ίσως και οι μαγνήτες να μην δουλεύουν βασικά. Πάντως δεν είναι βαριά κιθάρα και η ταστιέρα της, απο το λίγο που την έχω παίξει μου άρεσε πάρα πολύ.Το Headstock δεν γράφει τίποτα.Τo Neckplate γράφει Vester,ενα serial number ( E 727342 ) απο κάτω και τέλος presented by vester guitar technology.

Βάζω και μια φωτογραφία μηπως σας βοηθήσει λίγο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά  :D

Photo_on_2010-01-23_at_12_52.jpg.165663f8c3441b69b4846d11c7f8d914.jpg

Δημοσιευμένο

Ε, καλωδια ειναι. Δε χανεις τιποτα να τα αλλαξεις και να τη δοκιμασεις. Φυσικα δοκιμασε μηπως ειναι μονο εμφανισιακα χαλια τα καλωδια, και γενικα τα ηλεκτρικα.

Αμα σου αρεσει, τι σε νοιαζει τι ειναι και τι δε ειναι? Κρατα τη. ;)

ΥΓ: εμενα γιατι δε πεφτουν στα χερια μου κιθαρες, ενισχυτες πεταλια κλπ?  :'( :'( :'(

ΥΓ2: http://en.wikipedia.org/wiki/Vester_Guitars

What frequency are YOU getting?

Δημοσιευμένο

Ναι δίκιο έχεις,στη χειρότερη τη κρεμάω στο τοίχο να τη βλέπω.Δυστηχώς οχι δεν έχω.Σας ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Αν έκανα ενα search βασικά θα ειχα δεί οτι υπάρχουν ήδη κανα δυο θέματα  ::)

Δημοσιευμένο

Ε, πάρε ένα. Φτηνά είναι. Και θα σου ξαναχρειαστεί αν ασχοληθείς... Έτσι θα καταλάβεις αν φταίνε τα καλώδια, οι κολλήσεις, οι μαγνήτες, ή τι...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

10-20 ευρώ σε έναν μαγαζί ηλεκτρολογικών της γειτονιάς σου. Απλώς πες τους τι θες να κανεις και να σου δείξουν πως γίνεται. Είναι πολύ απλό.

Δες και εδώ στο  "Έλεγχος Συνέχειας"

http://www.microplanet.gr/tutorials/instruments/multimeter

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...