Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 τι φερνει....ΙΔΙΟΙ ειναι.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Τώρα όμως τι μαγνήτες θα φοράει η Playloud;;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
studio54GR Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Ποιός Campilongo.... ο Τέλης Σταλόνε είναι..... ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Bullfrog Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 χαααααααααααα ;D (γέλιο Ανθούλας στον Λαζόπουλο!!!!) Είσαστε απίστευτοι!!!!!!!!!!!!!!!! Make a married woman laugh and youre halfway there
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 To "Σας γ... όλους" στυλάκι/υφάκι του Malmsteen τα έσπαγε,τα σπάει και θα τα σπάει!! ;D You are wrong f**ked and overatted...
aggelos_ Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Εδώ ο Campilongo φαίνεται σεμνό και μαζεμένο άτομο κι εδώ ζωγραφίζει
mixlad41 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 To "Σας γ... όλους" στυλάκι/υφάκι του Malmsteen τα έσπαγε,τα σπάει και θα τα σπάει!! Grin Εμενα παντως αυτο το υφακι μ τη σπαει!:P Οχι συγγεκριμενα στο Malmsteen, αλλα εχω δει αλλους να το εχουν, οχι απαραιτητα γνωστους...Σιγα ρε μαγκα, κατουρα κ λιγο!:P:P:P Αι έϊντ νο σέϊντ!
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 μια ωραιοτατη φωτο που δειχνει οτι οι κιθαριστες στο "ονομα" των οποιων "σκοτωνομαστε" τελικα ΜΕΤΑΞΥ τους δεν εχουν κανενα προβλημα... ;D Malmsteen (σε κλασσικη ποζα "ειμαι χοντρος και ρουφαω τα μαγουλα μου για να μη δει ο κοσμος τα ξυγκια" ;D) & Camplilongo!!! ;D Απίστευτος! ;D Πάντως είναι αρκετά πιο αδύνατος στο σουλούπι απ'ότι τον θυμόμουν... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Απίστευτος! ;D Πάντως είναι αρκετά πιο αδύνατος στο σουλούπι απ'ότι τον θυμόμουν... Μπα απλά φοράει πάλι μαύρα!!! ;D Καλά είχε και 10 μικρούς μήτσους προχθές και έβλεπα τώρα τον Camplilongo και με το που είδα το σχόλειο με την κομμώτρια του Λαζόπουλου έλιωσα!!! ;D ;D ;D ;D ;D Οντως,μαλλον δεν εχουν καιρο να πανε στο μπαρμπερη γιατι μελετανε ολη μερα... ;D ενω κοιτα μαλι ο .....κουλος.... ;D Καλά αυτός γεννήθηκε με στυλ δεν πιάνεται!!! :) ..but the sun is eclipsed by the moon...
wacko Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 ενω το υφος του campilongo που ειναι σαν τον παιδεραστη που κοιταζει τα παιδακια να παιζουν στο προαυλιο του σχολειου ειναι καλυτερο(διαεστραμενο χαμογελο).Εγω τους γουσταρω παντως που ποζεριαζουν στην ηλικια τους σε μια στημενη φωτογραφηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση