Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..υπάρχει και το paypal που σε καλύπτει άμα γίνει καμιά στραβή...εγώ δν την έχω πατήσει ποτέ από νέο πωλητή..αντιθέτως, τους "έμπειρους" να φοβάσαι..αρκεί να υπάρχει επαρκής συνεννόηση από πριν..

Δημοσιευμένο

δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..υπάρχει και το paypal που σε καλύπτει άμα γίνει καμιά στραβή...εγώ δν την έχω πατήσει ποτέ από νέο πωλητή..αντιθέτως, τους "έμπειρους" να φοβάσαι..αρκεί να υπάρχει επαρκής συνεννόηση από πριν..

Για την ιστορία και μόνο αν γίνει η στραβή και ο πωλητής έχει τραβήξει τα λεφτά το paypal δε μπορεί να κάνει τίποτα..

Δημοσιευμένο

τι έγινε, εσύ έκανες το τελευταίο hit?

@oselifer

μπορεί και παραμπορεί...3 φορές μου έχει τύχει, 2 περιπτώσεις item not as described και μία non-delivery και μάλιστα για item 500 ευρώ...και τις τρεις φορές πήρα τα λεφτά μου πίσω, και την τρίτη και φαρμακερή είχαν περάσει και 25 μέρες...

Δημοσιευμένο

Η αγωνία κορυφώνεται....η αδρεναλίνη στα ύψη....βρε λές? Κάνω την κίνηση...πρόλαβα? Ναι...Ναι...Ναι!!! Όχι...Όχι...ΟΧΙΙΙ!!! Πού να μου χαθείς!!!

[Εμ εμείς οι ερασιτέχνες χάσαμε τη δημοπρασία για 5 λίρες!!!]

Δημοσιευμένο

Κρίμα φίλε μου..!

Έπρεπε να τον μπουμπουνίσες στα 240 στα τελευταία δευτερόλεπτα να τον σιγουρέψεις! Και πάλι καλή θα ήταν η τιμή!

Nevermind!!! Όλο και κάτι καλό θα βρείς...!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...