JollyJokker Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 ήμουν UK τα τελευταία 3 χρόνια. Εκεί γίνεται χαμός με τους Avenged Sevenfold και τους Bullet for my Valentine. Εμένα δε μου κάνουνε κούκου καθόλου... Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!!
Synyster_G Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Εγώ θα διαφωνήσω με τους παραπάνω, καθώς πιστεύω ότι οι Α7x έχουν ξεφύγει από το χαζοαμερικάνικο Metal με τα χαμηλά κουρδίσματα και τις πλαστικές ερμηνείες, και μου αρέσει το ότι ενώ είναι californi-κέζοι tattoo-boys με τρέντι-emo μαλλί, έχουν επιρροές (ειδικά στις κιθάρες) από μεγαθήρια όπως Maiden-Priest...αυτός ο συνδυασμός αμερικάνικο μέταλ-80'ς αναφορές ακούγεται κάπως φρέσκος στα αυτιά μου, και 1000 φορές οι πιτσιρικάδες να έχουν κιθαριστικές επιρροές από δαύτους παρά από Korn και Linkin Park! :D +9999999999999 Συμφωνώ απόλυτα Υποθέτω ότι είσαι πιτσιρικάς, και αφού αγαπάς τον Syn είμαι βέβαιος ότι με επιμονή, μελέτη και μετρονόμο σε λίγο καιρό θα μου πατάς τα αυτιά Μακάρι ;D Schecter Damien Special FR
Synyster_G Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 πεθανε και ο ντραμερ τους :'( :'( :'( Schecter Damien Special FR
Synyster_G Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 αλλα αυτη η μπαντα οταν εβγαλε το awaking the fallen (2003) εκανε ζημιες.αυτο πιστευω ειναι η κομματαρα της μπαντας,ακουστε το..το σολο στο τελος ειναι ΕΠΟΣ!!!! p.s. R.I.P. Rev Όλο το τραγούδι είναι έπος ;D Schecter Damien Special FR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση