Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ISP Decimator Noise Reduction  ;)

ευτυχως που τοποθετηθηκες και ξεκαθαρισε το τοπιο!!!

σορυ που βγαινω οφτοπικ, αλλα πιστευεις οτι το ποστ σου βοηθησε εστω και στο ελαχιστο την κουβεντα?

εννοω, μπαινει ο καθενας και λεει το μακρυ του και το κοντο του σαν να ναι η απολυτη αληθεια! :-\ :-\

αυτο το πεταλι κοβει και το φιντμπακ ομως ε?

για αυτο εχουμε καμια απαντηση?

δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τετοιου ειδους πεταλια και δεν ξερω!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημοσιευμένο
μπαινει ο καθενας και λεει το μακρυ του και το κοντο του

Λοιπόν θα πω κι εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου, αλλά με μια διάθεση να βοηθήσω την κουβέντα. Εγώ μπασίστας είμαι, ότι πω είναι από παρατήρηση.

Ένας παλιός μου κιθαρίστας έπεζε με εφτά εκατομμύρια πετάλια και λαμπάτο ενισχυτή, μιλάμε για πολύ φύσημα. Noise suppressor δεν έβαλε ποτέ. Μια φορά σε μια ηχογράφηση μας, έβαλε ο ηχολήπτης και του σκότωσε τον ήχο του. Το παληκάρι είχε έναν καταπληκτικό ήχο, λόγω καλών πεταλιών και καλού ενισχυτή και ο ηχολήπτης τον έκανε να ακούγεται αποστειρωμένος. Οπότε, λέω μήπως θα ήταν καλύτερα να μην έμπαινε ένα NS ώστε να μην χάνονται και συχνότητες που -πιθανά- να χαρακτηρίζουν όλο τον ήχο του οργανοπαίχτη;

Παρόλα αυτά, θα ήθελα κι εγώ να μάθω που μπαίνει ένα τέτοιο πετάλι, για να σπρώξω μια κουβέντα που είχαμε στο συγκρότημα μου. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έμπαινε πριν από πετάλια που "παραμορφώνουν" τον ήχο, τύπου distortion, flanger, phaser αλλά μετά από κάποιο eq ή chorus, στη λογική ότι τα πρώτα θα παραμορφώνουν και πιθανά ανεπιθύμητες συχνότητες.

Need.More.Fuzz.

Δημοσιευμένο

Aπό εδώ... http://lib.roland.co.jp/manual/en/dl_06-10493/NS-2_e.pdf συνδεσμολογίες στη σελίδα 2.

Κι από δω: http://www.bossarea.com/loadpage.asp?file=boxes/ns-2.xml

The NS-2 can be connected in two different ways. You can connect the NS-2 last in your chain of effects. The output of the previous pedal goes to the NS-2 input jack. Wire the Output jack of the NS-2 to your amp. The NS-2 can also be wired like an effects loop, which allows you to kill your entire signal chain just by stomping on the NS-2. Take the Send output of the NS-2 into your first pedal. Take the output of your last pedal and wire it to the Return jack of the NS-2.

(μετά τα gain και πριν από reverbs και delays, αλλά αν το χαμός-στο-ίσιωμα gain προέρχεται από την προενίσχυση του ενισχυτή, θα δουλέψει μόνο στο effects loop, αν αυτό υπάρχει - διορθώστε με αν χρειαστεί)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...