Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Κώστα, αυτήν σου έλεγα http://cgi.ebay.com/Kramer-Nightswan-Lightning-Bolt_W0QQitemZ280455696471QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item414c765057 ...When i got the music i gotta place to go...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Σουπερ δειχνει. H reserve πρεπει να ειναι γυρω 1200$ οποτε μια χαρα. Ειναι Holy grail οργανο για εμας τους metalheads,αξιζει να την παρει οποιος ενδιαφερεται. ΥΓ Μην πετατε λεφτα σε φθηνα καιν.οργανα..Καντε υπομονη μαζεψτε κατι παραπανω κ παρτε κατι σαν κ αυτο,ειναι κ επενδυση..Δεν χανεις ποτε. ΥΓ Περι Warmoth Πανο - Δινεις 1000$+ για κατι καλο αλλα διχως το απαραιτητο vibe,ονομα,μεταπωλητικη αξια..κ ειναι κριμα. :-\ Ελπιζω να αποδειτει keeper κ να μην χρειαστει να την βαλεις ποτε αγγελια.. 5 long years
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 ΥΓ Περι Warmoth Πανο - Δινεις 1000$+ για κατι καλο αλλα διχως το απαραιτητο vibe,ονομα,μεταπωλητικη αξια..κ ειναι κριμα. :-\ Ελπιζω να αποδειτει keeper κ να μην χρειαστει να την βαλεις ποτε αγγελια.. Κώστα και εγώ αυτό ελπίζω, θέλω να πιστεύω πως θα είναι αρκετά versatile σαν όργανο και να με κρατήσει μακριά από άλλες αγορές. Βέβαια όργανα όπως αυτού του topic, είναι fetish και σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω ένα αλλά ας όψεται το RX7 που και αυτό θέλει modifications… ;D ;D ;D ...When i got the music i gotta place to go...
Regent Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Τι να σας κάνω τώρα μου λέτε; Κώστα, ήθελες τη Stealth εν δράσει......πάρε τη Swan. H φωτό είναι του 1997. TO BEER OR NOT TO BEER
Stinky Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Ρε καφρε βλεπω καλα, εχωσες και τριτο μαγνητη η μου κανουν κολπα τα ματια μου? Χθες επιτελους πηρα και τη δικια μου συναρμολογημενη! Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Regent Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 ΩΩΩ αγοριμ, καλορίζικη, καλοτάξ (υ) δι ;D, καλογ..... πανέμορφη. Οσο για το "τρίτο" μαγνήτη ευθύνετε ένας παλιός φίλος του mscmkr, που ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. TO BEER OR NOT TO BEER
Stinky Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Nα σαι καλα Regent! Εχω παθει την πλακα μου, απο χθες την αφησα μονο για να κοιμηθω :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Τι να σας κάνω τώρα μου λέτε; Κώστα, ήθελες τη Stealth εν δράσει......πάρε τη Swan. H φωτό είναι του 1997. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Τι κιθάρα ήταν αυτή... Μεγειά Stinky! Κουκλάρα...!!! Καλά χωσίματα! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2010 Μαμα τα Μπαμπη..Μπραβο ρε φιλε μαμω τις φωτο (Δεν εχει smilies παλαμακια τι να κανω χαχα :)) ΥΓ Γιατι ομως την εβαψες ρε φιλε..?? ??? 5 long years
anjelinio Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Θα έπρεπε να είχε ήδη ο vthomas βάλει μερικές φωτό, γιατί μόλις την πήρε στα χέρια του, αλλά μιας και κοίταγα το thread ... :]
Προτεινόμενες αναρτήσεις