Kostas-5150 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Εαν ολα πανε καλα σε 10-15 μερες θα ειναι σπιτι.. Swan '88 Custom Knapp Lightin' graphic.. :) http://www.vintagekramer.com/night.htm Δεν πιστευω να ειδε κανεις σας καμια μαυρη γατα σημερα :D Οι διαφορες αναμεσα στην απλη stock Lighting κ στην Custom Knapp one 5 long years
Stinky Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Mαζευω τα σαγονια μου απο το πατωμα, και κατεβαζω ενχειριδιο διαρρηξης σπιτιου σε 10 απλα βηματα!!!! Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Μεγιά Κώστα! Στο ebay δεν ήταν αυτή; ...When i got the music i gotta place to go...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Mαζευω τα σαγονια μου απο το πατωμα, και κατεβαζω ενχειριδιο διαρρηξης σπιτιου σε 10 απλα βηματα!!!! Xαχαχα :D Οταν εισαι ετοιμος στειλε μην κ θα σου βρω ιδιαιτερη κιθαρα,μην σε νοιαζει τπτ - thumps up 5 long years
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Μεγιά Κώστα! Στο ebay δεν ήταν αυτή; Οχι αδερφε οχι,δεν ειναι απλη Lighting σαν αυτη που ειναι στο feebay. :) Πρεπει να σου πω οτι εχω αγορασει μια φορα μονο κιθαρα απο το ebay. 5 long years
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Έχει κάνα site ο «προμηθευτής» σου να χαζεύουμε;;; ...When i got the music i gotta place to go...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 δες για ανταλλαγες στο kramer forum ή στο meanstreet guitars Recording is God's way of tellin you that you suck
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Έ όχι ρε γαμώτο… γιατί έβαλες αυτά τα link;;; Περιμένω να δέσω μια super strat, θέλω καινούργιο μοτέρ στ’αμάξι, θέλω Axe Fx και μου βάζεις και αυτά;;; Κλάψ…να δω τι θα πρωτοκάνω… ...When i got the music i gotta place to go...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 kramer forum Nαι εκει ειναι πολυ καλα αλλα δεν εμπιστευονται ευκολα ετσι ενα νεο μελος :-\ Υπαρχουν κ αλλα πολλα Fora(Jem,JCF κτλ) θελει χρονο ομως δεν αγοραζεις ετσι απλα λες κ πας στην λαικη,θελει χρονο να σε γνωρισουν,να τους γνωρισεις κτλ. ΥΓ Ο Mitchel δεν εχει πια Kramer να πουλησει παρα 2-3 Ripley(εαν διαθετεις 4Κ$ :)) 5 long years
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2010 Τhe deal went south..Οποτε ακυρο παιδες.. :-[ Δεν πιστευω να ειδε κανεις σας καμια μαυρη γατα σημερα :D Και το'πα ρε γμτ.. :o Οι διαφορες αναμεσα στην απλη stock Lighting κ στην Custom Knapp one 5 long years
Προτεινόμενες αναρτήσεις