matawan Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Αν αυτό δηλαδή σου αρέσει, συνονόματε Αλέξανδρε, περί ορέξεως... Πάντως θα ξεχωρίζει κάπως... It's a shame stupidity isn't painful.
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 κοιτα.... με προβληματιζεις! αυτη πραγματι ειναι ασχημη! αλλα αυτη ειναι πολυ ωραια! στην δικια σου ειναι και πολυ ασπρο το ξυλο και φαινονται και πολυ ασπρα τα ταστα.....! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
matawan Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Την εφτιαξα στο Offsetguitars.com, έχει μια flash εφαρμογη που μπορεις να ¨φτιαξεις" την κιθαρα οπως θελεις. Δεν ειναι δηλαδη φωτογραφια πραγματικου οργανου, μαλλον γι αυτο. It's a shame stupidity isn't painful.
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 εμ, ειδες!! για αυτο φαινεται ασχημη!!! αν παρω το μπρατσο θα δειτε την δικια μου και θα τριβετε τα ματια σας!! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
matawan Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Πάντως τα μαύρα block inlays μου φαίνονται ακόμη πιο άσχημα... Με το μπαρδόν δηλαδή... It's a shame stupidity isn't painful.
Babtua Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Οι παραπάνω μου αρέσουν μεν, αλλά όχι τόσο πολύ γιατί δε συμπαθώ καθόλου το 3-tone sunburst. Αυτές τις παρακάτω όμως ευχαρίστως τις αγόραζα (ειδικά την Olympic White, wow! ) Αρβύλες...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 πραγματι η ασπρη ειναι απιστευτη! καποτε δεν μ αρεσαν οι ασπριδερες κιθαρες, τωρα με φτιαχνουν απιστευτα! μηπως να βαψω την δικια μου που ειναι σανμπερστ? :P πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 καποτε δεν μ αρεσαν οι ασπριδερες κιθαρες, τωρα με φτιαχνουν απιστευτα! Κ εγώ έχω αρχίσει να συμπαθώ τα ασπριδερά μπάσα από κει που δε μ' άρεσαν καθόλου! Απ αυτές που είδα εγώ μαύρη και maple. Καμία άλλη. Τέλος.
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 οχι ρε! και η ασπρη καλη ειναι! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
skantzos Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 πραγματι η ασπρη ειναι απιστευτη! καποτε δεν μ αρεσαν οι ασπριδερες κιθαρες, τωρα με φτιαχνουν απιστευτα! μηπως να βαψω την δικια μου που ειναι σανμπερστ? :P χαχα σαν τη fender που έβαφε τα sunburst από πάνω όταν έγινε μόδα οι κιθάρες να έχουν χρώματα ...αυτοκινήτου :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση